среда, 1 апреля 2020 г.

Навчання під час каркнтину . Завдання для гр К-915/16

Навчання під час карантину. завдання для групи К-915/16 за 01.04.20. Предмет "Організація виробництва". Підручник "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів"
Урок №8Тема уроку" Приміщення для приготування різних видів тіста"стор89-90.
Замішування тіста -перша операція,для цього використовують тістомісильніабо збивальні машини.Поряд встановлюють кип'ятильник, стіл з мийною ваною .Увесь необхідний інвентар,прціджені розчини солі і цукру, просіяне борошно розташовують поряд з машиною Для бродіння  дріжджового тіста необхідна температура (35-36) градусів, тому після замішування діжу ставлять біля пекарської шафи. Для приготування пісочного, шарового та інших видів тіста використовують ті самі робочі місця, що і для дріжджового тіста. Шарове і пісочне тістоготують на спеціальних столах з охолодженням. При їх відсутності тісто готують на  звичайних столах. Робоче місце для приготування бісквітного тіста  обладнують збивальною машиною, столами для підготовки продуктів, розливання тіста в форми.Заварне тісто готують поблизу приміщення для випікання виробів, щоб уникнути тривалого транспортування сформованих заготівок.
Урок№9 Тема уроку "Приміщення для випікання виробів" Урок за 01.04.20
Підручник"Технологія борошняних кондитерських виробів " стор 92-93.
Приміщення для випікання обладнають кондитерськими шафами або печами, шафами для розстоювання, пересувними стелажами,діжею для бродіння тіста, плитою для варіння сиропу.
Для смаження виробів у фритюрі на робочому місці встановлюють електрофритюрницю
 стіл з сіткою для стікання жиру з виробів,. над фритюрницею має бути витяжний ковпак. Ліворуч від працівника встановлюють  стелаж з  підготовленими до смаження виробами, праворуч стелаж з готовими виробами.

Урок№10 Тема уроку" Приміщення для оздоблення виробів".стор93-94.
Його обладнують виробничими столамиіз пристосуванням для нарізання виробів,просочування  виробів сиропами Наповнення кремами, оздоблювання виробів.У цьому приміщені встановлюють збивальні машини, холодильні шафи Для нарізування бісквіту на пласти використовують ніж- пилку, дисковий ніж. Для просочування бісквіту сиропом використовують циліндр з лійкою- розпилювачем. Для заповнення кремом заварних тістечок  використовують компресор з електродвигуном  і бачком для крему.Для нанесення крему на вироби використовують кондитерські мішки з набором наконечників різної форми.У приміщені експедиції зберігаються .готові вироби
Завдання.
1Зробіть малюнок планування вироничих примішень для приготування, випікання. оздоблення виробів

Предмет"Облік і калькуляція" Урок№2 Тема "Нормативні документи"Урок  за 01.04.20.

Закони :"Про безпеку і якість харчових продуктів"№771 від23.12.97
               " Про стандартизацію і сертифікацію№46-93 від 10.1993.
                "Порядок заняття торгівельною діяльністю, правила торгівельного обслуговування                       населення"  №833 від15.06.2006.
                "Правила роботи підприємств ресторанного господарства"  №219 від 24.06. 2002
                 "Правила роботи підприємств роздрібної торгівлі"№369 від08.07.1996.
Згідно з  законами регламентується розміщення підриємств ,відповідність приміщень санітарним нормам,Відповідність технічного стану приміщень нормативним документам.В кожному підприємстві наявність " куточка споживача",де розміщують торгівельний патент і ліцензію, книгу скарг. Забезпеченість підприємства устаткуванням,


.

Комментариев нет:

Отправить комментарий