воскресенье, 26 апреля 2020 г.

Навчання на карантині. Завдання для групи К-85/6

Навчання на карантині. Завдання для групи К-85/6
 Предмет  "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів. Урок №:61 за 27.04.20 Тема уроку "Процеси, що відбувається під час випікання виробів" стор 128-130
 Дивись урок №51 за 01.04.20. терія
 Контрольні запитання:
1 До якої температури можливий розвиток дріждів?:
2 При якій температурі відбувається закріплення об'єму виробу?
3При якій температурі розпочинається декстринізація  крохмалю?
4Коли починається інтенсивне колірування шкоринки виробів?
5При якій температурі починається денатурація білків?
6 При якій температурі починається клейстерізація крохмалю?

Урок № 62 за 27.04.20. Тема уроку" Технологія приготування виробів: ватрушок, пиріжків, розтягаїв. Дивись урок№52 за 06.04.20.
 Контрольні запитання:
1Назвіть асортимент пиріжків
2Якої форми бувають пиріжки печені залежно від начинки?
3Зробіть технологічну  схему приготування ватрушок.
4Зробіть технологічну схему приготування  розтягїв.

Комментариев нет:

Отправить комментарий