понедельник, 20 апреля 2020 г.

Навчання на карантині. Завдання для групи К-85/6

Навчання на карантині. Завдання для групи К-85/6. Предмет"Технологія приготування борошняних кондитерських виробів" Урок № 58 за 17.04.20. Тема уроку "Методи визначення готовності тіста" стор 138-142  Урок повторення - див . урок №49
 Контрольні запитання:
1Як визначити, що тісто перебродило?
2Як визначити, чому тісто припинило бродіння?
3Чи буде готово вчасно тісто, якщо  воно охолодилося до 10С?
4Що буде, якщо  при бродінні тісто не накрили?
5Що буде, коли тісто перегрілося  понад 55С?
6Як визначити готовність опари?

Предмет "Технологія борошняних кондитерських виробів"  Урок№59  Тема  уроку  "Процеси,що відбуваються при бродінні,випікання виробів" стор 128-130 
 Контрольні запитання:
1Які зміни бувають  у процесі формування тіста?
2Яких властивостей набуває дріжджове тісто внаслідок бродіння?
3Для чого проводять обмінку  тіста?
4За якими ознаками визначають готовність опари?
5Якій процес відбувається при бродінні тіста?
6При якій температурі починається процес декстринізації крохмалю?
7За рахунок яких процесів  сторюється каркас виробів?
8За рахунок чого формується колір виробів?.

 Тема уроку  " Розробка тіста, формування напівфабрикатів, розстоювання, випікання,оздоблення виробів Урок№60 стор138-143. Урок- повторення, див.урок№50.
 Контрольні запитання:
1З яких  операцій складається розбирання тіста?
2Які процеси проходять при розстоюванні виробів?
3Чому для дрібних виробів необхідне більш тривале розстоювання?
4 Чому вироби виходять плоскими, розпливчастими?
5Яку роль відіграє шкоринка при  випікані виробів?
6Чому після випікання деякі вироби мають тріщини на поверхні?
7Чому після випікання вироби бліді,мають кислий запах?

Комментариев нет:

Отправить комментарий