Навчання під час карантину. Завдання для групи К-85/6. Предмет "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів" Урок №57. "Недоліки тіста під час бродіння опарного тіста" див. урок №49. урок повторення
Контрольні запитання:
1Що буде с тістом , якщо його охолодити до +10?
2Що буде с тістом , якщо використали неякісні дріжджі?
3Як виправити недолік-коли тісто солоне?
4Що робити, коли тісто перебродило?
5Як збільшити об'єм тіста?
6Що робити , коли тісто не підходить?
Контрольні запитання:
1Що буде с тістом , якщо його охолодити до +10?
2Що буде с тістом , якщо використали неякісні дріжджі?
3Як виправити недолік-коли тісто солоне?
4Що робити, коли тісто перебродило?
5Як збільшити об'єм тіста?
6Що робити , коли тісто не підходить?
Комментариев нет:
Отправить комментарий