четверг, 30 апреля 2020 г.

Навчання під час карантину, завдання для групи к85/6

Навчання під час карантину.  Завдання для групи  К-85/6
 Предмет "Технологія борошняних кондитерських виробів"  Тема "Технологія приготування  тіста  для млинців" стор167-168
Борошно-400г,цукор-30г, яйця-100г, молоко 1000г, сіль -5г, олія-20г.  Вихід1000г
Тісто готуютьу збивальній машинах або вручную. Цукор, яйця,сіль збивають до однорідної маси, потім додають 50% молока, перемішують і поступово всипають просіяне борошно
і продовжують збивати до консистенції густої сметани.  Не можна всипати борошно дуже швидко і залишати його не розмішаним даже на короткий час, оскільки в тісті утворюються грудочки. У густе тісто вливають решту молока  ізбивають на повільній швидкості,збивають протягом  2-3 хв. Якщо в тісті утворюються грудочки, його необхідно процідити і повторно збити.
Контрольні запитання:
1Які компоненти входять до складу тіста для млинців?
2Як готують тісто на млинці?
3Складіть технологічну схему приготування тіста на млинці.

Комментариев нет:

Отправить комментарий