Навчання під час карантину. Завдання для групи К-85/6
Предмет "Технологія борошняних кондитерських виробів" Тема "Технологія приготування тіста для млинців" стор167-168
Борошно-400г,цукор-30г, яйця-100г, молоко 1000г, сіль -5г, олія-20г. Вихід1000г
Тісто готуютьу збивальній машинах або вручную. Цукор, яйця,сіль збивають до однорідної маси, потім додають 50% молока, перемішують і поступово всипають просіяне борошно
і продовжують збивати до консистенції густої сметани. Не можна всипати борошно дуже швидко і залишати його не розмішаним даже на короткий час, оскільки в тісті утворюються грудочки. У густе тісто вливають решту молока ізбивають на повільній швидкості,збивають протягом 2-3 хв. Якщо в тісті утворюються грудочки, його необхідно процідити і повторно збити.
Контрольні запитання:
1Які компоненти входять до складу тіста для млинців?
2Як готують тісто на млинці?
3Складіть технологічну схему приготування тіста на млинці.
Предмет "Технологія борошняних кондитерських виробів" Тема "Технологія приготування тіста для млинців" стор167-168
Борошно-400г,цукор-30г, яйця-100г, молоко 1000г, сіль -5г, олія-20г. Вихід1000г
Тісто готуютьу збивальній машинах або вручную. Цукор, яйця,сіль збивають до однорідної маси, потім додають 50% молока, перемішують і поступово всипають просіяне борошно
і продовжують збивати до консистенції густої сметани. Не можна всипати борошно дуже швидко і залишати його не розмішаним даже на короткий час, оскільки в тісті утворюються грудочки. У густе тісто вливають решту молока ізбивають на повільній швидкості,збивають протягом 2-3 хв. Якщо в тісті утворюються грудочки, його необхідно процідити і повторно збити.
Контрольні запитання:
1Які компоненти входять до складу тіста для млинців?
2Як готують тісто на млинці?
3Складіть технологічну схему приготування тіста на млинці.
Комментариев нет:
Отправить комментарий