четверг, 9 апреля 2020 г.

Навчання під час карантину. Завдання для групи К-915/16

Навчання під час карантину Завдання для групи К-915/16 Предмет "Устаткування  підприємств харчування! Урок№ 18 ЛПР № 18 (продовження див. урок №17) Урок  за 09.04.20.
  Контрольні запитання:
1Як зволожують повітря в шафі ШТЕ-18 і для чого?
2Назвіть переваги конвекційного способу оброблення родуктів,
3Будова шафи ШЖЕСМ-2К
4Будова  шафи ШПЕ-2,04
5Правила експлуатації шафи ШЖЕ-1,36
6 Безпека праці при експлуатації пекарських шаф

Урок№18 Предмет" Устаткування підприємств" Урок за 09.04.20 . Тема уроку-"Характеристика способів охолодження"стор277-279. 
Льодове  охолодження- найбільш доступний спосіб.,Недоліки-недостатньо низька температура
великі витрати під час заготівлі та транспортування та використання льоду. У сучасних умовах використовують під час реалізації свіжої риби.  Льодове охолодження здійснюють у спорудах,які назваються льодовнями.
Льодосоляне охолодження-за допомогою подрібненного льоду і солі.,Можна знижувати температуру  у приміщені до( +4).Ці суміші використовують до зниження температури у вагонах-льодовнях .Льодосоляну суміш можна закладати  між двома решітчастими перегородками (кишенями) ,або охолджувати повітря за допомогою суміші  і за допомогою вентилятора подавати в камеру.
 Охолодження сухим льодом-діоксидом вуглецю у твердому стані. при атмосферному тиску він переходить  в вуглекислий газ, при цьому температура знижується до(-78,9) -.Використовують для охолодження морозива.Позитивні якості сухого льоду це велика холодопродуктивність, відсутність рідкої фази..Недоліки- висока собівартість,трудність регулювання температури, шкідливий вплив на персонал.( головний біль,запаморочення, нудота).

Комментариев нет:

Отправить комментарий