среда, 8 апреля 2020 г.

Навчання під час карантину,Завдання для групи К-915/16

Навчання під час карантину.  Завдання для групи  К-915/16  Предмет "Облік, калькуляція  ї звітність" Тема уроку"Практична роботи№1" Ознайомлення зі збірником рецептур борошняних кондитерськи виробів  Література-  Збірникрецептур борошняних кондитерських і булочних виробів для підприємств громадського харчування" Москва  "Економіка"-1985 (знайдіть в електрон. вигляді)

Збірник рецептур борошняних кондитерських ї булочних виробів для підприємств харчування- це нормативний документ, в якому містяться єдині вимоги до сировини і готової продукції.
Рецептури виробів наведені з розрахунку на 100штук готових виробів або на 10 кг.
  Збірник рецептур містить рецептури на шість груп виробів:
1Торти
2Тістечка
3Кекси і рулети
4Печиво та пряники
5Здобні борошняні кондитерські вироби
6 Вироби пониженої калорійності
Норми сировини для виготовлення виробів  надані масою нетто.

Завдання№1   За допомогою збірника рецептур надайте перелік пісочних напівфабрикатів необхідних для приготування виробів.
Завдання№2    За   допомогою збірника рецептур надайте перелік тістечок з пісочного тіста.
Завдання№3 За допомогою збірника рецептур надайте перелік пісочних тортів.
Оформити звіт про роботу.

     

Комментариев нет:

Отправить комментарий