Навчання під час карантину. Завдання для групи К-915/16 Предмет "Облік, калькуляція ї звітність" Тема уроку"Практична роботи№1" Ознайомлення зі збірником рецептур борошняних кондитерськи виробів Література- Збірникрецептур борошняних кондитерських і булочних виробів для підприємств громадського харчування" Москва "Економіка"-1985 (знайдіть в електрон. вигляді)
Збірник рецептур борошняних кондитерських ї булочних виробів для підприємств харчування- це нормативний документ, в якому містяться єдині вимоги до сировини і готової продукції.
Рецептури виробів наведені з розрахунку на 100штук готових виробів або на 10 кг.
Збірник рецептур містить рецептури на шість груп виробів:
1Торти
2Тістечка
3Кекси і рулети
4Печиво та пряники
5Здобні борошняні кондитерські вироби
6 Вироби пониженої калорійності
Норми сировини для виготовлення виробів надані масою нетто.
Завдання№1 За допомогою збірника рецептур надайте перелік пісочних напівфабрикатів необхідних для приготування виробів.
Завдання№2 За допомогою збірника рецептур надайте перелік тістечок з пісочного тіста.
Завдання№3 За допомогою збірника рецептур надайте перелік пісочних тортів.
Оформити звіт про роботу.
Збірник рецептур борошняних кондитерських ї булочних виробів для підприємств харчування- це нормативний документ, в якому містяться єдині вимоги до сировини і готової продукції.
Рецептури виробів наведені з розрахунку на 100штук готових виробів або на 10 кг.
Збірник рецептур містить рецептури на шість груп виробів:
1Торти
2Тістечка
3Кекси і рулети
4Печиво та пряники
5Здобні борошняні кондитерські вироби
6 Вироби пониженої калорійності
Норми сировини для виготовлення виробів надані масою нетто.
Завдання№1 За допомогою збірника рецептур надайте перелік пісочних напівфабрикатів необхідних для приготування виробів.
Завдання№2 За допомогою збірника рецептур надайте перелік тістечок з пісочного тіста.
Завдання№3 За допомогою збірника рецептур надайте перелік пісочних тортів.
Оформити звіт про роботу.
Комментариев нет:
Отправить комментарий