Навчання під час карантину. Завдання для групи К-915/16
Предмет"Устаткування підприємств харчування" Урок №14 за 03.04.20 -продовження лабораторно- практичної роботи №3(урок№13)
Завдання:
1Закінчити роботу, оформити звіт.
2 Надати відповіді на запитання:
Будова машина МНРТ-130/600.
Який об'єм має діжа машини МБТМ-140?
Для чого в машині для розкочування тіста передбачені шкребки?
На що впливає зазор між валками в МНРТ-130/600?
Яких правил безпеки праці потрібно дотримуватись при роботі на машині МНРТ-130/600?
Урок №15 Тема уроку " Електричні плити" Урок за 06.04.20. Повторити( 179-183 стор). Вивчити стор 185-186.
Надайте відповіді :
1Які єлектричні плити ви знаєтє?
2Будова плити ПЄСМ-4ШБ
3Призначення уніфікованих блоків
4Як зібрати рідину пролиту на плиту?
5За рахунок чого обігрівають жарову шафу?
6Для чого призначена плита ПЕСМ-1Н?
Плита "Традиція" призначена для великих підприємств, має чотири квадратні чавунні конфорк, бортову поверхню.Для збирання пролитої рідини є висувний піддон. Кожна конфорка має пакетний перемикач, нагрівальний елемент- ніхромова спіраль.Конфорки та нагрівальні єлементи шафи мають світову індикацію .Шафа має теплоізоляцію, обігрівається верхніми і нижними нагрівальними елементами, мають окремі пакетні перемикачі і терморегулятори. Ніжні нагрівальні елементи закриті деком. Дверцята шафи мають утеплення. Дверцята шафи витримують масу до 80 кг.Для видалення чадного газу у шафі встановлено клапан димовідведення.Шафи комплектується трьома деками
Плита з конвекційною жаровою шафою ЕПК-48ЖШ-К-2/1Ж
Жарова поверхня плити складається з 4-х конфорок,які мають бортові поверхні.Конфорки мають пакетні перемикачі і світові індикатори. Температура нагрівання ло 490градусів.
Жарова шафа нагрівається до температури 220 градусів за 20 хвилин. У разі досягнення заданої температури нагрівання ТЕНів припиняється. Нагрівальні елементи розміщені в нижній частині.Гаряче повітря за допомогою вентилятора обдуває дека с продуктами, в процесі оброблення продуктів примусовим рухом гарячого повітря(конвекцією) видпадає потреба в перевертані виробів, у продуктах зберігається більше вологи, зменшується тривалість теплового оброблення, Тривалість теплового оброблення задається за допомогою
реле часу.
Контрольні запитання:
1Переваги плити Традиція"
2Будова плити " Традиція"
3Чим відрізняється теплова обробка продуктув в плиті з конвекційною жаровою шафою?
Предмет"Устаткування підприємств харчування" Урок №14 за 03.04.20 -продовження лабораторно- практичної роботи №3(урок№13)
Завдання:
1Закінчити роботу, оформити звіт.
2 Надати відповіді на запитання:
Будова машина МНРТ-130/600.
Який об'єм має діжа машини МБТМ-140?
Для чого в машині для розкочування тіста передбачені шкребки?
На що впливає зазор між валками в МНРТ-130/600?
Яких правил безпеки праці потрібно дотримуватись при роботі на машині МНРТ-130/600?
Урок №15 Тема уроку " Електричні плити" Урок за 06.04.20. Повторити( 179-183 стор). Вивчити стор 185-186.
Надайте відповіді :
1Які єлектричні плити ви знаєтє?
2Будова плити ПЄСМ-4ШБ
3Призначення уніфікованих блоків
4Як зібрати рідину пролиту на плиту?
5За рахунок чого обігрівають жарову шафу?
6Для чого призначена плита ПЕСМ-1Н?
Плита "Традиція" призначена для великих підприємств, має чотири квадратні чавунні конфорк, бортову поверхню.Для збирання пролитої рідини є висувний піддон. Кожна конфорка має пакетний перемикач, нагрівальний елемент- ніхромова спіраль.Конфорки та нагрівальні єлементи шафи мають світову індикацію .Шафа має теплоізоляцію, обігрівається верхніми і нижними нагрівальними елементами, мають окремі пакетні перемикачі і терморегулятори. Ніжні нагрівальні елементи закриті деком. Дверцята шафи мають утеплення. Дверцята шафи витримують масу до 80 кг.Для видалення чадного газу у шафі встановлено клапан димовідведення.Шафи комплектується трьома деками
Плита з конвекційною жаровою шафою ЕПК-48ЖШ-К-2/1Ж
Жарова поверхня плити складається з 4-х конфорок,які мають бортові поверхні.Конфорки мають пакетні перемикачі і світові індикатори. Температура нагрівання ло 490градусів.
Жарова шафа нагрівається до температури 220 градусів за 20 хвилин. У разі досягнення заданої температури нагрівання ТЕНів припиняється. Нагрівальні елементи розміщені в нижній частині.Гаряче повітря за допомогою вентилятора обдуває дека с продуктами, в процесі оброблення продуктів примусовим рухом гарячого повітря(конвекцією) видпадає потреба в перевертані виробів, у продуктах зберігається більше вологи, зменшується тривалість теплового оброблення, Тривалість теплового оброблення задається за допомогою
реле часу.
Контрольні запитання:
1Переваги плити Традиція"
2Будова плити " Традиція"
3Чим відрізняється теплова обробка продуктув в плиті з конвекційною жаровою шафою?
Комментариев нет:
Отправить комментарий