понедельник, 6 апреля 2020 г.

Навчання під час карантину. Завдання для групи К-915/16

Навчання під час карантину. Завдання для групи К-915/16

Предмет"Устаткування  підприємств харчування" Урок №14 за 03.04.20 -продовження лабораторно- практичної роботи  №3(урок№13)
Завдання:
1Закінчити роботу, оформити   звіт.
2 Надати  відповіді на запитання:
Будова машина МНРТ-130/600.
Який об'єм має діжа машини МБТМ-140?
Для чого  в машині для розкочування тіста передбачені шкребки?
На що впливає зазор між валками в МНРТ-130/600?
Яких правил безпеки праці потрібно дотримуватись при роботі на машині МНРТ-130/600? 

Урок №15 Тема уроку " Електричні  плити" Урок  за 06.04.20. Повторити( 179-183 стор). Вивчити  стор 185-186.
Надайте відповіді :
1Які єлектричні плити ви знаєтє?
2Будова плити  ПЄСМ-4ШБ
3Призначення уніфікованих блоків
4Як зібрати рідину пролиту на плиту?
5За рахунок чого обігрівають жарову шафу?
6Для чого призначена плита ПЕСМ-1Н?

Плита  "Традиція" призначена для великих підприємств, має чотири квадратні чавунні конфорк,  бортову поверхню.Для збирання пролитої рідини є висувний піддон. Кожна конфорка має пакетний перемикач, нагрівальний елемент- ніхромова спіраль.Конфорки та нагрівальні єлементи шафи  мають  світову індикацію .Шафа має теплоізоляцію, обігрівається верхніми і нижними нагрівальними  елементами, мають окремі пакетні перемикачі і терморегулятори. Ніжні нагрівальні елементи закриті деком. Дверцята шафи мають утеплення. Дверцята шафи витримують масу до 80 кг.Для видалення чадного газу у шафі встановлено клапан димовідведення.Шафи комплектується  трьома деками

Плита з конвекційною жаровою шафою ЕПК-48ЖШ-К-2/1Ж
Жарова поверхня  плити  складається з 4-х конфорок,які мають бортові поверхні.Конфорки мають пакетні перемикачі і світові індикатори. Температура нагрівання ло  490градусів.
Жарова шафа нагрівається  до температури 220 градусів за 20 хвилин.  У разі досягнення заданої температури  нагрівання ТЕНів  припиняється. Нагрівальні  елементи розміщені в нижній  частині.Гаряче повітря за допомогою вентилятора  обдуває дека с продуктами, в процесі оброблення  продуктів  примусовим  рухом гарячого повітря(конвекцією) видпадає потреба в перевертані виробів, у продуктах зберігається більше вологи, зменшується тривалість теплового оброблення, Тривалість теплового оброблення задається  за допомогою
реле часу.
Контрольні запитання:
1Переваги плити Традиція"
2Будова плити " Традиція"
3Чим відрізняється теплова обробка продуктув в плиті з конвекційною жаровою шафою?

Комментариев нет:

Отправить комментарий