Навчання під час карантину. Завдання для групи К -915/16. Предмет " Устаткування підприємств харчувння" Урок № 21 "Машини для приготування фаршів" Урок за 13 .04.20
Для приготування фаршів використовують ті ж самі машини, що і для приготування начинок.
Контрольні запитання:
1Які машини використовують для оброблення сирих овочів?
2Які машини для обчищення овочів ви знаєтє?Які машини використовують для оброблення м'яса і риби.3 Яку перевагу має м'ясорубка ЕМШ_35/135?
4Який принцип подрібнення м'яса в м'ясорубці?
5Які машини використовують для перемішування фаршу
6 Які машини для обчищення риби ви знаєтє?
7В яких виконаннях випускається привід ПМ-1,1?
8 Будова жарової шафи ШЖЕСМ-2К.
9Будова плити ПЄСМ-4 ШБ
Для приготування фаршів використовують ті ж самі машини, що і для приготування начинок.
Контрольні запитання:
1Які машини використовують для оброблення сирих овочів?
2Які машини для обчищення овочів ви знаєтє?Які машини використовують для оброблення м'яса і риби.3 Яку перевагу має м'ясорубка ЕМШ_35/135?
4Який принцип подрібнення м'яса в м'ясорубці?
5Які машини використовують для перемішування фаршу
6 Які машини для обчищення риби ви знаєтє?
7В яких виконаннях випускається привід ПМ-1,1?
8 Будова жарової шафи ШЖЕСМ-2К.
9Будова плити ПЄСМ-4 ШБ
Комментариев нет:
Отправить комментарий