Навчання під час карантину, завдання для групи К-9-15/16 .Предмет "Устаткування підприємств харчування" Урок№20. Тема урока "Машини для приготування начинок". Урок за 10.04.20.
Для приготування начинок потрібне таке устаткування
Машини для обробки овочів: МОК-250, МРО -50-200
Машина МП-800
Машина для обробки м'яса і рибиМЗМ-82М, РО-1.
Для теплової обробки продуктів ПЄСМ-4ШБ, ШЖЄСМ-2К,СЄСМ-0,2
Контрольні запитання:
1Надайте назву машин для обрбки овочів
2Надайте назву машин для обробки м'яса і риби.
3Надайте назву машин для теплової обробки продуктів.
Для приготування начинок потрібне таке устаткування
Машини для обробки овочів: МОК-250, МРО -50-200
Машина МП-800
Машина для обробки м'яса і рибиМЗМ-82М, РО-1.
Для теплової обробки продуктів ПЄСМ-4ШБ, ШЖЄСМ-2К,СЄСМ-0,2
Контрольні запитання:
1Надайте назву машин для обрбки овочів
2Надайте назву машин для обробки м'яса і риби.
3Надайте назву машин для теплової обробки продуктів.
Комментариев нет:
Отправить комментарий