среда, 8 апреля 2020 г.

Навчання під час карантину. Завдання для групи К-85/6

 Навчання під час карантину,  Завдання для групи К-85/6. Предмет  "Санітарія і гігієна" Урок№10 за 09.04.20.  Підсумковий урок-контольна робота. Питання пишіть обов'язково
 Надайте відповіді:
1 Які харчові інфекції ви знаєтє?
2Назвіть оптимальні умови розвитку дизентерійних мікробів.
3Назвіть джерело поширення дизентерійних мікробів.
4Чому потрібно кип'ятити воду?
5Кого можна вважати бацилоносієм?
6Чому дизентерія і холера особливо небезпечні?
7Яку  назву мають захворювання,які передаються людині від тварин?
8Назвіть засоби профілактики проти цих захворювань на підприємствах харчування
9За яких умов продукти можуть заражуватись паличкою ботулінуса?
10Назвіть шляхи отруєння стафілококом.
11 Чому   не можна допускати до роботи  в  підприємствах харчування  працівників хворих на ангіну та гніничкові захворювання шкіри?
12Про що свідчить здута кришка консервної банки?
13Чому ,коли люди споживають один небезпечний продукт, отруїтися можуть не всі? Що може викликати отруєння?
14 З використанням  якого продукту пов'язують отруєння сальмонельозом?
15Як мікроби сальмонел можуть потрапляти у м'ясо, молоко?
16Яких санітарних умов необхідно дотримуватись на виробництві для профілактики харчових отруєнь мікробного походження?
17Яка отруйна речовина міститься в ядрах деяких косточкових і при тривалому зберіганні ягід у компотах і сиропах  отруює людину?
18При яких умовах крохмаль картоплі перетворюється на отруйну речовину соланін?
19 Чому не слід споживати зелену картоплю?
20Назвіть санітарні вимоги до приготування фаршів(Санітарні вимоги до оброки м'яса, овочів , фруктів, санітарні вимоги
до інвентарю. вимоги до зберігання фаршів)
21Назвіть санітрні вимоги до приготування оздоблювальних напіфабрикатів(санітарні вимоги до сировини,до інвентарю, до зберрання готової продукції)
22 Назвіть санітарні вимоги до приготування дріжджового тіста

Оцінка за роботу  стане оцінкою за другий семестр.


Комментариев нет:

Отправить комментарий