Навчання під час карантину. Завдання для групи К-915/16.
Предмет "Устаткування підприємств харчування" Урок № 29. за 23. 04.20 . Тема уроку" Шафи для випікання виробів"стор 199-200
.Шафа жаро- кондитерська ШЖЄСМ-0.2 з конвекційним способом теплового оброблення, який зменшує тривалість випікання, підвищує їх якість, зберігає вологу. Не треба перевертати
продукти. Шафа складається з двох камер: робочої та для одерження гарячого повітря.
Робоча камера розташована в середині корпусу так,що між їі перфорованими стінками і внутрішнім корпусом утворюються вертикальні канали, по яких циркулює гаряче повітря з температурою 300 С. У нижній частині під робочою камерою розташовано вентилятор та 15 нагрівників. Повітря засмоктується із робочої камери в лівий канал, проходить через нагрівники і нагрітим надходить через правий вертикальний канал у робочу камеру.
Принцип дії: Гаряче повітря через правий канал нагнітається в робочу камеру, стикається з продуктами, доводить їх до готовності. Охолоджене повітря через лівий канал надходить до нагрівників і знову нагрівається
Контрольні запитання:
1 Розкажіть про будову шафи ШЖЄСМ-0,2
2Що таке конвекційне нагрівання?
3Назвіть переваги такого нагрівання.
4Який принцип дії такої шафи?
Предмет "Устаткування підприємств харчування" Урок № 29. за 23. 04.20 . Тема уроку" Шафи для випікання виробів"стор 199-200
.Шафа жаро- кондитерська ШЖЄСМ-0.2 з конвекційним способом теплового оброблення, який зменшує тривалість випікання, підвищує їх якість, зберігає вологу. Не треба перевертати
продукти. Шафа складається з двох камер: робочої та для одерження гарячого повітря.
Робоча камера розташована в середині корпусу так,що між їі перфорованими стінками і внутрішнім корпусом утворюються вертикальні канали, по яких циркулює гаряче повітря з температурою 300 С. У нижній частині під робочою камерою розташовано вентилятор та 15 нагрівників. Повітря засмоктується із робочої камери в лівий канал, проходить через нагрівники і нагрітим надходить через правий вертикальний канал у робочу камеру.
Принцип дії: Гаряче повітря через правий канал нагнітається в робочу камеру, стикається з продуктами, доводить їх до готовності. Охолоджене повітря через лівий канал надходить до нагрівників і знову нагрівається
Контрольні запитання:
1 Розкажіть про будову шафи ШЖЄСМ-0,2
2Що таке конвекційне нагрівання?
3Назвіть переваги такого нагрівання.
4Який принцип дії такої шафи?
Комментариев нет:
Отправить комментарий