понедельник, 27 апреля 2020 г.

Навчання під час карантину, Завдання для групи К-85/6

Навчання під час карантину. Завдання для групи К-85/6
Предмет "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів".Урок№63 за 28.04.20. стор144-151.  Тема уроку" Приготування булочних виробів".урок повторення. Дивись урок №53.за 06.04.20.

Урок№64 за 28.04.20 Тема уроку" Класифікація бездріжджових видів тіста"  стор170-223.
До бездріжджових видів тіста належать:   тісто на млинчики, для вафель,пісочне тісто,прісне
 здобне тісто,прянічне тісто,бісквітне тісто,білково-повітряне тісто, заварне тісто,прісне шарове тісто.
Розпушують тісто на млинчики, тісто для вафель шляхом механічного збивання.
Розпушують пісочне тісто , прісне здобне та прянічне тісто за допомогою хімічних розпушувачів- соди та аммонію.
Розпушують бісквітне , білково-повітряне,  заварне тісто шляхом збивання.
Контрольні запитання:
1Які існують способи розпушування тіста?
2Які види бродіння відбувається за біологічного способу розпушування?
3Які хімічні розпушувачі ви знаєтє?
4Порівняйте характеристику соди і аммонія.
5У чому суть механічного способу розпушування?
6З яких етапів складається приготування помади?
7Як приготувати інвертний сироп?
8Як приготувати тиражний сироп?
10Як приготувати основний масляний крем?
11 Як приготувати крем масляний новий?

Комментариев нет:

Отправить комментарий