суббота, 11 апреля 2020 г.

Навчання під час карантину, завдання для групи К- 85/6

 Навчання під час карантину, завдання для групи  К-85/6 . Предмет " Технологія приготування борошняних кондитерських виробів" Урок №54. Урок за 10.04.20.

Контрольна робота за модулем3.3.1
1Які процеси відбувається в тісті під час бродіння?
2Які умови необхідні для бродіння тіста?
3Які зміни відбуваються в тісті під час випікання?
4Для чого проводять обмінку тіста?
5Складіть технологічну схему приготування безопарного тіста
6З яких операцій складається розбирання дріжджового тіста?
7Що робити, коли дріжджове тісто дуже солоне або солодке?
8 Чому випечені вироби мають на поверхні тріщини?
9Складіть технологічну схему приготування булочки з маком?
10Надайте характеристику приготування булочки харківської
11 Технологія приготування розтягаїв
12 Технологія приготування пиріжків різної  форми
13Чим оздоблюють та ароматизують тісто для пиріжків та булочок?
14Технологія  приготування дріжджового безопарного  тіста.

Комментариев нет:

Отправить комментарий