суббота, 25 апреля 2020 г.

Навчання під час карантину. Завдання для групи К -915/16

Навчання під час карантину. Завдання для груп К-915/16.
 Предмет " технологія приготування борошняних кондитерських виробів!  Урок№ 36 за24.04.20.  Тема уроку "Технологія приготування кремів зі сметани" стор 239.
Цукор-пудра 322г, ванільна пудра11г, сметана 30% -737г,. Вихід 1000г.
Підготовлену сметану збивають, під час збивання додають цукрову   пудру і ванільну пудру.
 Вимоги до якості:  пишна, повітряна біла маса, смак солодкий, ледь кислуватий.
 Контрольні запитання:
1 Чому сметана не збивається до потрібного об'єму?
2Який термін зберігання цього крему?


Урок№37 за 24.04.20 Тема уроку"Вимоги до якості сметанних кремів" стор239-240.
Сметанні креми нестійкі до зберігання, швидко розпливаються, втрачають форму і скисають, тому їх використовують зразу після приготування,використовують  сметану 30%, попередньо охолоджену до +2С, використовують для прослоювання пластів і для заповнення порожнин виробів.
 Контрольні  запитання:
1Що станеться з кремом , коли використовують вершки 25%?
2Який крем не використовують для оздоблення за допомогою кондитерського мішка?
3Що краще використовувати   для приготування крему- цукор чи цукрову пудру?

Комментариев нет:

Отправить комментарий