Навчання під час карантину, Завдання для групи К-915/16
Предмет "Технологія приготування борошняних крндитерських виробів". ЛПР №1
Уроки №78,79,80,81,82,83 за19.05.20.
Тема " Приготування дріжджового безопарного тіста та виробів з нього"
. Робота надана за 13.05. для групи К-85/6
Домашнє завдання:
Зробіть звіт про роботу.
Виготовьте вироби
Фото надійшліть у вайбері
Предмет "Технологія приготування борошняних крндитерських виробів". ЛПР №1
Уроки №78,79,80,81,82,83 за19.05.20.
Тема " Приготування дріжджового безопарного тіста та виробів з нього"
. Робота надана за 13.05. для групи К-85/6
Домашнє завдання:
Зробіть звіт про роботу.
Виготовьте вироби
Фото надійшліть у вайбері
Комментариев нет:
Отправить комментарий