среда, 6 мая 2020 г.

Навчання під час карантину. Завдання для групи К915/166

Навчання під час карантину. Завдання для групи К915/16
 Предмет " Технологія борошняних кондитерських виробів" Урок №59 за 07.05.20
 тема уроку "Процеси щовідбуваються під час зпмісу. бродіння та випікання виробів" - урок повторення див. урок№48.

Урок № 60 за 07.0.20.  Тема уроку:"Розробка тіста, розстоювання, випікання, оздоблення виробів" Урок повторення -див. урок №50.

Урок №61 за 07.05.20  Тема уроку"Процеси. що відбуваються під час випікання виробів"
 урок повторення- див. урок № 51.

Урок №62 за 07.05.20. Тема уроку " Технологія приготування пиріжків, ватрушок, розтягаїв"
урок повторення- див. урок №52.

Урок№63 за 07.05.20.  Тема уроку" Технологія приготування булочних виробів"
 урок  повторення- див. урок № 53.

Комментариев нет:

Отправить комментарий