Навчання під час карантину. Завдання для групи К915/16
Предмет " Технологія борошняних кондитерських виробів" Урок №59 за 07.05.20
тема уроку "Процеси щовідбуваються під час зпмісу. бродіння та випікання виробів" - урок повторення див. урок№48.
Урок № 60 за 07.0.20. Тема уроку:"Розробка тіста, розстоювання, випікання, оздоблення виробів" Урок повторення -див. урок №50.
Урок №61 за 07.05.20 Тема уроку"Процеси. що відбуваються під час випікання виробів"
урок повторення- див. урок № 51.
Урок №62 за 07.05.20. Тема уроку " Технологія приготування пиріжків, ватрушок, розтягаїв"
урок повторення- див. урок №52.
Урок№63 за 07.05.20. Тема уроку" Технологія приготування булочних виробів"
урок повторення- див. урок № 53.
Предмет " Технологія борошняних кондитерських виробів" Урок №59 за 07.05.20
тема уроку "Процеси щовідбуваються під час зпмісу. бродіння та випікання виробів" - урок повторення див. урок№48.
Урок № 60 за 07.0.20. Тема уроку:"Розробка тіста, розстоювання, випікання, оздоблення виробів" Урок повторення -див. урок №50.
Урок №61 за 07.05.20 Тема уроку"Процеси. що відбуваються під час випікання виробів"
урок повторення- див. урок № 51.
Урок №62 за 07.05.20. Тема уроку " Технологія приготування пиріжків, ватрушок, розтягаїв"
урок повторення- див. урок №52.
Урок№63 за 07.05.20. Тема уроку" Технологія приготування булочних виробів"
урок повторення- див. урок № 53.
Комментариев нет:
Отправить комментарий