воскресенье, 3 мая 2020 г.

Навчання під час карантину.. Завдання для групи К85/6

Навчання під час карантину. Завдання для групи К85/6
 Предмет "Технологія приготування борошняних виробів" Урок№66 за 04.05.20.стор168
 Тема уроку"Технологія приготування млинчиків( напівфабрикату)
Невелику кількість млинчиків випікають на чавунних сковородах  або на настільній плиті(ЕПН) безпосередньо на жаровій поверхні. Добре розогріту поверхню ледь змащують жиром, наливають тонким шаром тісто. Випікають млинчики тільки з однієї сторони до світло- коричневого кольору Товщина випечених млинців 1,5- 2мм.
Вимоги до якості: млинчики однакової товщини і розмірів, добре пропечені, без тріщин і пухірців, колір від темно-жовтого до світло- коричневого, консистенція м'яка, еластична, смак приємний, ледь солонуватий.
 Контрольні запитання:
1Чому тісто здля млинчиків з грудочками?
2Чому  напівфабрикат неоднорідної товщини?
3Чому напівфабрикат  сухий і ламкий?

Урок №67 за04.05.20 Тема уроку " Технологія приготування пиріга з млинчиків" стор169
Круглу форму з високими бортами діаметром 24-26см змащують, дно і борти  вистеляють млинчиками, на них викладають м'ясну начинку, зверху знову млинчики,і так 5-6 шарів.
Верхні млинчики змащують маргарином, запікають у духовій шафі при   220-230С протягом 7-10 хв. Готовий пиріг нарізають на порції по160г і подають гарячим з вершковим маслом.
Вимоги до якості: форма кругла, поверхня зарум'янена, на розрізі  5-6 шарів начинки, перекладені млинчиками, консистенція начинки соковита, млинчиків- м'яка, еластична.
Контрольні запитання
1Як приготувати напівфабрикат млинчиків?
2Як підготувати форму для запікання  пиріга з млинчиків?
3 Зробіть технологічну схему приготування пиріга з млинчиків.

Комментариев нет:

Отправить комментарий