среда, 6 мая 2020 г.

Навчання під час каранти. Завдання для групи К85/6

Навчання під час карантину. Завдання для групи К-85/6
 Предмет " Технологія борошняних кондитерських виробів" Урок № 68 за 07.05. 20.
  Тема уроку " Технологія приготування пиріжків з млинчиків.
На випечену сторону млинчика викладають начинку і загортають у вигляді пиріжка, надаючи йому прямокутну форму. Сформовані пиріжки змочують у яйцях, панірують у сахарях і смажать у фритюрі.
 Найчастіше пиріжки готують з несолодкими начинками : м'ясною,ліверною, грибною, рибною.
 Вимоги до якості: форма прямокутна, поверхня рівномірно зарум'янена, золотистого
кольору, консистенція еластична. начинка-соковита.
  Ліверна начинка. Субпродукти промивають, розрізають на шматки і відварюють у воді з додаванням солі і перцю.  Відварені субпродукти пропускають через м'ясорубку і обсмажують шаром 2-3см. Додають пасеровану цибулю і ще раз пропускають через м'ясорубку. Потім додають білий соус, сіль, перець добре перемішують. можна до ліверної начинки додати розсипчасту рисову, пшеничну, гречану або перлову  каші, які варять окремо.
 Грибна  начинка.Білі гриби замочують промивають і відварюють. Відварені гриби повторно промивають , подрібнюють, обсмажують, додають пасеровану цибулю і перемішують.
 Контрольні запитання:
Зробіть технологічні схеми приготування пиріжків
1 з ліверною начинкою
2 з грибною начинкою

Комментариев нет:

Отправить комментарий