вторник, 26 мая 2020 г.

навчання під час карантину. Завдання для групи К85/6

Навчання під час карантину, Завдання для групи К85/6
 Предмет " Малювання та ліплення" Урок"5 За22.05.20. Тема уроку "Малювання квітів"
 Дивиться урок для групи К915/16 За19.05.20

 Предмет "Малювання та ліплення"  Урок№6 за 22.05.20  Тема уроку  " Малювання  фруктів і овочів". Дивиться урок для групи К915/16 за 19.05.20"

 Предмет "Технологія борошняних виробів" Тема "Технологія приготування пісочного тіста"
 №84Урок 
  Тісто готують у прохолодному приміщені  (17-18)С. При більш високої температури                    погіршується пластичність тіста
  Борошно557, масло вершкове 309, цукор 206. яйця 72г, аманій 0.5, сода 0.5, сіль 2, есенція 2
 Вихід 1000г
   Борошно просівають у вигляді гірки. У центрі гірки роблять заглиблення, викладають в
   нього розтертий з цукром жир, вливають яєчну суміш і швидко замішують тісто.
   Готове тісто повино мати вологість 20% і температуру не вище ніж 20%
 
   Урок№85 Тема уроку" Режим випікання пісочного тіста"
     Тісто розкочують шаром 10мм. пласт повинен мату однакову товщину, Розкочений шар                тіста   намотують на качалку та переносять на сухий лист,  випікають при 230-240С.
      пісочне  печиво формують за допомогою  металевих  вийомок, Заготовки викладають на
      відстані 2-3см. Під час формування виробів не треба додавати обрізки тіста, такі вироби
      будуть  грубими. затяжними
      Контрольні запитання:
      1 Зробіть технологічну схему приготування пісочного тіста.
      2 Який режим випікання пісочного тіста?
      3Яку розпушувачі необхідні для пісочного тіста?.
     


,

Комментариев нет:

Отправить комментарий