Навчання під час карантину, Завдання для групи К85/6
Предмет " Малювання та ліплення" Урок"5 За22.05.20. Тема уроку "Малювання квітів"
Дивиться урок для групи К915/16 За19.05.20
Предмет "Малювання та ліплення" Урок№6 за 22.05.20 Тема уроку " Малювання фруктів і овочів". Дивиться урок для групи К915/16 за 19.05.20"
Предмет "Технологія борошняних виробів" Тема "Технологія приготування пісочного тіста"
№84Урок
Тісто готують у прохолодному приміщені (17-18)С. При більш високої температури погіршується пластичність тіста
Борошно557, масло вершкове 309, цукор 206. яйця 72г, аманій 0.5, сода 0.5, сіль 2, есенція 2
Вихід 1000г
Борошно просівають у вигляді гірки. У центрі гірки роблять заглиблення, викладають в
нього розтертий з цукром жир, вливають яєчну суміш і швидко замішують тісто.
Готове тісто повино мати вологість 20% і температуру не вище ніж 20%
Урок№85 Тема уроку" Режим випікання пісочного тіста"
Тісто розкочують шаром 10мм. пласт повинен мату однакову товщину, Розкочений шар тіста намотують на качалку та переносять на сухий лист, випікають при 230-240С.
пісочне печиво формують за допомогою металевих вийомок, Заготовки викладають на
відстані 2-3см. Під час формування виробів не треба додавати обрізки тіста, такі вироби
будуть грубими. затяжними
Контрольні запитання:
1 Зробіть технологічну схему приготування пісочного тіста.
2 Який режим випікання пісочного тіста?
3Яку розпушувачі необхідні для пісочного тіста?.
,
Предмет " Малювання та ліплення" Урок"5 За22.05.20. Тема уроку "Малювання квітів"
Дивиться урок для групи К915/16 За19.05.20
Предмет "Малювання та ліплення" Урок№6 за 22.05.20 Тема уроку " Малювання фруктів і овочів". Дивиться урок для групи К915/16 за 19.05.20"
Предмет "Технологія борошняних виробів" Тема "Технологія приготування пісочного тіста"
№84Урок
Тісто готують у прохолодному приміщені (17-18)С. При більш високої температури погіршується пластичність тіста
Борошно557, масло вершкове 309, цукор 206. яйця 72г, аманій 0.5, сода 0.5, сіль 2, есенція 2
Вихід 1000г
Борошно просівають у вигляді гірки. У центрі гірки роблять заглиблення, викладають в
нього розтертий з цукром жир, вливають яєчну суміш і швидко замішують тісто.
Готове тісто повино мати вологість 20% і температуру не вище ніж 20%
Урок№85 Тема уроку" Режим випікання пісочного тіста"
Тісто розкочують шаром 10мм. пласт повинен мату однакову товщину, Розкочений шар тіста намотують на качалку та переносять на сухий лист, випікають при 230-240С.
пісочне печиво формують за допомогою металевих вийомок, Заготовки викладають на
відстані 2-3см. Під час формування виробів не треба додавати обрізки тіста, такі вироби
будуть грубими. затяжними
Контрольні запитання:
1 Зробіть технологічну схему приготування пісочного тіста.
2 Який режим випікання пісочного тіста?
3Яку розпушувачі необхідні для пісочного тіста?.
,
Комментариев нет:
Отправить комментарий