Навчання на карантині Завдання для групи К-85/6. .
Предмет" Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Урок №76 за 13.05.20. Тема уроку "Характеристика вафельного тіста" стор170
Вафельне тісто використовують для приготування тортів, перекладанців, вафельних трубочок
Сировина повина бути охолодженою, Борошно викорстовують з середнім вмістом клейковини
до 30%. Тісто готують шляхом інтенсивного збивання з додаванням хімічного розпушування
забезпечують дрібнопористу структуру тіста. На властивості тіста впливає вміст цукру який надає тісту скловидності, завдяки чому зберігається крихкість тіста. Лецетин яєць відіграє роль емульгатора, який забезпечує стійкість тіста
Контрольні запитання1
1Як приготувати тісто на млинчики?
2Як розпушують тісто на вафлі?
3Зробіть технологічну схему приготування тіста для вафель.
Предмет" Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
Урок №76 за 13.05.20. Тема уроку "Характеристика вафельного тіста" стор170
Вафельне тісто використовують для приготування тортів, перекладанців, вафельних трубочок
Сировина повина бути охолодженою, Борошно викорстовують з середнім вмістом клейковини
до 30%. Тісто готують шляхом інтенсивного збивання з додаванням хімічного розпушування
забезпечують дрібнопористу структуру тіста. На властивості тіста впливає вміст цукру який надає тісту скловидності, завдяки чому зберігається крихкість тіста. Лецетин яєць відіграє роль емульгатора, який забезпечує стійкість тіста
Контрольні запитання1
1Як приготувати тісто на млинчики?
2Як розпушують тісто на вафлі?
3Зробіть технологічну схему приготування тіста для вафель.
Комментариев нет:
Отправить комментарий