Навчання під час карантину. Завдання для групи К85/6
Лабораторно- практична робота№1"Технологія приготування дріжджового безопарного тіста та виробів з нього" за 12.05.20 Уроки №70,71,72,73,74,75
Мета роботи:
1 дотримуватись правил ведення технологічного процесс, навчитись виготовляти вироби..
2 навчитисьвиконувати правила санітарії
3виконувати правила безпеки праці
4 розвивати самостійність, вміння орієнтуватися у виробничих умовах .
5навчитись організовувати робочі місця, підбирати інвентар і посуд.
Матеріально-технічне забезпечення: стіл, жарова шафа,плита, качалка, сито, дерев'яна копистка,шумівка, кондитерські листи. ножі,кастрюлі, сковорідка.
1 Організаційний момент:
1.1Перевірка санітарного одягу
1.2 Перевірка інструкційно- технологфчної картк
2 Вступний інструктаж
2.1Як приготувати тісто безопарним способом?
2.2Які начинки для пиріжків ви знаєте?
2.4Як приготувати начинку зі свіжої капусти?
2.5Правила розбирання і випікання тіста
2.6Як приготувати булочки з повидлом, шкільну, бутербродну?
Послідовність організації робочого місця при приготуванні виробів:
1отримати інвентар,посуд. інструмент.
2 організувати робоче місце
3вимити стіл та інструмент гарячою водою
4перед початком роботи вимити руки милом і ополоснути 0,2% розчином хлорного вапна.
3Згадайте прийоми:
3.1замішування тіста;
3.2 порціонування тіста
3.4приготування фаршів,
3.5формування виробів
3.6 випікання виробів
Виконання завдання:
Приготуйте вироб за вибором
Пиріжки з картоплею або с капустою
Булочку бутербродну
Послідовність технологічного процесу приготування пиріжків.
Приготуйте тісто безопарним способом
Сформуйте кульки відповідної ваги
Розкачайте на круглі коржі
Приготуйте начинку з картоплі
Приготуйте начинку зі свіжої капусти
На середину заготовки кладуть начинку і защіпують краї
Укладають на змащений жиром лист
Розтоюють протягом 20-30хв.
Змащують яйцем
Випікають при 230-240С
Послідовність технологічного процесу приготування булочки
Готують тісто безопарним способом
Формують кульки
Кладуть на листи рубцем донизу
Розстоюють вироби 25-30 хв.
Змащують яйцем і випікають при230-240С протягом 10-12хв.
Домашнє завдання:
1 виготовіть вироб за вибором
2 підготуйте інструкційно- технологічні картки
3 вкажить відповідность виробів вимогам до якості
4зробіть фото виробів і надійшліть.
Лабораторно- практична робота№1"Технологія приготування дріжджового безопарного тіста та виробів з нього" за 12.05.20 Уроки №70,71,72,73,74,75
Мета роботи:
1 дотримуватись правил ведення технологічного процесс, навчитись виготовляти вироби..
2 навчитисьвиконувати правила санітарії
3виконувати правила безпеки праці
4 розвивати самостійність, вміння орієнтуватися у виробничих умовах .
5навчитись організовувати робочі місця, підбирати інвентар і посуд.
Матеріально-технічне забезпечення: стіл, жарова шафа,плита, качалка, сито, дерев'яна копистка,шумівка, кондитерські листи. ножі,кастрюлі, сковорідка.
1 Організаційний момент:
1.1Перевірка санітарного одягу
1.2 Перевірка інструкційно- технологфчної картк
2 Вступний інструктаж
2.1Як приготувати тісто безопарним способом?
2.2Які начинки для пиріжків ви знаєте?
2.4Як приготувати начинку зі свіжої капусти?
2.5Правила розбирання і випікання тіста
2.6Як приготувати булочки з повидлом, шкільну, бутербродну?
Послідовність організації робочого місця при приготуванні виробів:
1отримати інвентар,посуд. інструмент.
2 організувати робоче місце
3вимити стіл та інструмент гарячою водою
4перед початком роботи вимити руки милом і ополоснути 0,2% розчином хлорного вапна.
3Згадайте прийоми:
3.1замішування тіста;
3.2 порціонування тіста
3.4приготування фаршів,
3.5формування виробів
3.6 випікання виробів
Виконання завдання:
Приготуйте вироб за вибором
Пиріжки з картоплею або с капустою
Булочку бутербродну
Послідовність технологічного процесу приготування пиріжків.
Приготуйте тісто безопарним способом
Сформуйте кульки відповідної ваги
Розкачайте на круглі коржі
Приготуйте начинку з картоплі
Приготуйте начинку зі свіжої капусти
На середину заготовки кладуть начинку і защіпують краї
Укладають на змащений жиром лист
Розтоюють протягом 20-30хв.
Змащують яйцем
Випікають при 230-240С
Послідовність технологічного процесу приготування булочки
Готують тісто безопарним способом
Формують кульки
Кладуть на листи рубцем донизу
Розстоюють вироби 25-30 хв.
Змащують яйцем і випікають при230-240С протягом 10-12хв.
Домашнє завдання:
1 виготовіть вироб за вибором
2 підготуйте інструкційно- технологічні картки
3 вкажить відповідность виробів вимогам до якості
4зробіть фото виробів і надійшліть.
Комментариев нет:
Отправить комментарий