Навчання під час каркантину, Завдання для групи К85/6
Предмет " Технологія борошняних виробів" Урок №90 за 28.05.20
Тема уроку " Технологія приготування прісного здобного тіста" Дивиться урок для групи К915/16 за 14.05.20 №75
Уроки №91-92 За 28.05.20 Тема уроків" Приготування прісного здобого тіста з малою і великою кількістю цукру" Дивиться урок для групи К 915/16 за 15.05.20 №76.
Урок№93 За28.05.20 Тема уроку " Технологія приготування виробів з прісного здобного тіста"
Дивиться урок для групи К 915/16 За 15.05.20 №77є
Предмет " Технологія борошняних виробів" Урок №90 за 28.05.20
Тема уроку " Технологія приготування прісного здобного тіста" Дивиться урок для групи К915/16 за 14.05.20 №75
Уроки №91-92 За 28.05.20 Тема уроків" Приготування прісного здобого тіста з малою і великою кількістю цукру" Дивиться урок для групи К 915/16 за 15.05.20 №76.
Урок№93 За28.05.20 Тема уроку " Технологія приготування виробів з прісного здобного тіста"
Дивиться урок для групи К 915/16 За 15.05.20 №77є
Комментариев нет:
Отправить комментарий