воскресенье, 31 мая 2020 г.

Навчання під час карантину, Завдання для групи К-85/6

Навчання  під час каркантину, Завдання для групи  К85/6
 Предмет  " Технологія борошняних виробів" Урок №90  за 28.05.20
 Тема уроку " Технологія приготування прісного здобного тіста"  Дивиться  урок для групи К915/16  за 14.05.20 №75

Уроки №91-92 За 28.05.20 Тема уроків" Приготування прісного здобого тіста з малою і великою кількістю цукру" Дивиться урок для групи К 915/16 за 15.05.20 №76.

Урок№93 За28.05.20 Тема уроку " Технологія приготування виробів з прісного здобного тіста"
Дивиться урок для групи К 915/16  За 15.05.20 №77є

Комментариев нет:

Отправить комментарий