Навчання під час каркнтину. Завдання для групи К-85/6
Предмет "Малювання та ліплення" Урок№1 за 21.05.20. Тема уроку "Вступ. Значення предмету" .
Навички з малювання повині мати майбутні кондитери, неохідно вміти прикрашати тематичні торти, присв'ячені весілю, ювілею, дням народження, тощо Кондитер, який має навички малювання, зможе кращє релізуватися на ринку праці. Мета предмета полягає в тому,щоб
розвинути навички малювання у всіх учнів. Уроки малювання сприяють розвитку естетичних
навичок учнів.Учні повині розумітися на кольорах, які використовують для оздоблення виробів. При оздобленні тортів та тістечок повині переважати кольори, які гармонують з природою сировини: білий, кремовий.золотистий,пісочний, коричневий, Для більш барвистого оформлення використовують тони жовтогарячого, червоного, рожевого та зеленого кольорів. Легкість виробів підкреслюють білі і кремові фарби. Темні візуально підсилюють
вагомість і значущість. В оформлені ювілейних і весільних тортів мають переважати життєрадісні, святкові тони: біло- рожевий, білий,ніжно- салатовий.
Оформлення кондитерських виробів може бути складнішим, наприклад за допомогою тематичних малюнків. Сучасні тенденції в оздоблені виробів у спрощені зовнішнього вигляду
та в усуненні надмірностей.Наприклад, поверхню торту оформлюють шоколадною сіткою або штриховими схемами, тонким орнаментом.. Українські майстри мають свої методи оформлення, у яких простота і лаконічність поєднуються з традиційною святковістю в зовнішньому вигляді, широко використовуються національні мотиви.
Домашне завдання:
Який торт ви би хотіли отримати на день народження? Зробіть малюнок. Надійшліть фото.
Урок№2 за21.05.20 Тема уроку " Малювання предметів геометричних фігур"
Дивиться уроки за 19.05.20 для групи К-915/16.
Урок №3 за 21.05.20 Тема уроку" Малювання орнаментних прикрас" Дивиться уроки
за19.05.20 для гр. К-915/16.
Урок №4 за 21.05.20 Тема уроку"Малювання листя різної форми" Дивиться уроки
за 19.05.20 для гр. К-915/16.
Предмет "Малювання та ліплення" Урок№1 за 21.05.20. Тема уроку "Вступ. Значення предмету" .
Навички з малювання повині мати майбутні кондитери, неохідно вміти прикрашати тематичні торти, присв'ячені весілю, ювілею, дням народження, тощо Кондитер, який має навички малювання, зможе кращє релізуватися на ринку праці. Мета предмета полягає в тому,щоб
розвинути навички малювання у всіх учнів. Уроки малювання сприяють розвитку естетичних
навичок учнів.Учні повині розумітися на кольорах, які використовують для оздоблення виробів. При оздобленні тортів та тістечок повині переважати кольори, які гармонують з природою сировини: білий, кремовий.золотистий,пісочний, коричневий, Для більш барвистого оформлення використовують тони жовтогарячого, червоного, рожевого та зеленого кольорів. Легкість виробів підкреслюють білі і кремові фарби. Темні візуально підсилюють
вагомість і значущість. В оформлені ювілейних і весільних тортів мають переважати життєрадісні, святкові тони: біло- рожевий, білий,ніжно- салатовий.
Оформлення кондитерських виробів може бути складнішим, наприклад за допомогою тематичних малюнків. Сучасні тенденції в оздоблені виробів у спрощені зовнішнього вигляду
та в усуненні надмірностей.Наприклад, поверхню торту оформлюють шоколадною сіткою або штриховими схемами, тонким орнаментом.. Українські майстри мають свої методи оформлення, у яких простота і лаконічність поєднуються з традиційною святковістю в зовнішньому вигляді, широко використовуються національні мотиви.
Домашне завдання:
Який торт ви би хотіли отримати на день народження? Зробіть малюнок. Надійшліть фото.
Урок№2 за21.05.20 Тема уроку " Малювання предметів геометричних фігур"
Дивиться уроки за 19.05.20 для групи К-915/16.
Урок №3 за 21.05.20 Тема уроку" Малювання орнаментних прикрас" Дивиться уроки
за19.05.20 для гр. К-915/16.
Урок №4 за 21.05.20 Тема уроку"Малювання листя різної форми" Дивиться уроки
за 19.05.20 для гр. К-915/16.
Комментариев нет:
Отправить комментарий