четверг, 7 мая 2020 г.

Навчання під час карантину.Завдання для групи К 85/6

Навчання під час карантину,  Завдання для групи  К815/16
 Предмет " Технологія борошняних кондитерських виробів"  Урок№75  за07.05.20
Тема уроку  "Технологія приготування  налисників" стор169
Налисники- млинчики-125г, начинка-69г, жир-10г. масло вершкове10г. Вихід 185г.
 На проречену поверхню млинчика викладають начинку і загортають: з м'ясною і сирною начинкою прямокутної форми, з повидлом- рулетика, з яблучною начинкою- трикутної.
 сформовані налисники обсмажують з обох боків до утворення рум'яної поверхні та ставлять у духовку на 5-6 хв. Подають гарячими з вершковим маслом.
 Вимоги до якості: налисники відповідної форми: поверхня рівномірно зарум'янена, не підгоріла, золотистого кольору; консистенція еластична, начинка соковита
 Контрольні запитання:
1Які вироби з млинцевого тіста ви знаєте?
2Як готувати пиріг з млинчиків?
3Як  приготувати пиріжки з млинчиків з різними начинками?
4 Зробіть технологічну схему приготування налисників.

Комментариев нет:

Отправить комментарий