Навчання під час карантину, Завдання для групи К815/16
Предмет " Технологія борошняних кондитерських виробів" Урок№75 за07.05.20
Тема уроку "Технологія приготування налисників" стор169
Налисники- млинчики-125г, начинка-69г, жир-10г. масло вершкове10г. Вихід 185г.
На проречену поверхню млинчика викладають начинку і загортають: з м'ясною і сирною начинкою прямокутної форми, з повидлом- рулетика, з яблучною начинкою- трикутної.
сформовані налисники обсмажують з обох боків до утворення рум'яної поверхні та ставлять у духовку на 5-6 хв. Подають гарячими з вершковим маслом.
Вимоги до якості: налисники відповідної форми: поверхня рівномірно зарум'янена, не підгоріла, золотистого кольору; консистенція еластична, начинка соковита
Контрольні запитання:
1Які вироби з млинцевого тіста ви знаєте?
2Як готувати пиріг з млинчиків?
3Як приготувати пиріжки з млинчиків з різними начинками?
4 Зробіть технологічну схему приготування налисників.
Предмет " Технологія борошняних кондитерських виробів" Урок№75 за07.05.20
Тема уроку "Технологія приготування налисників" стор169
Налисники- млинчики-125г, начинка-69г, жир-10г. масло вершкове10г. Вихід 185г.
На проречену поверхню млинчика викладають начинку і загортають: з м'ясною і сирною начинкою прямокутної форми, з повидлом- рулетика, з яблучною начинкою- трикутної.
сформовані налисники обсмажують з обох боків до утворення рум'яної поверхні та ставлять у духовку на 5-6 хв. Подають гарячими з вершковим маслом.
Вимоги до якості: налисники відповідної форми: поверхня рівномірно зарум'янена, не підгоріла, золотистого кольору; консистенція еластична, начинка соковита
Контрольні запитання:
1Які вироби з млинцевого тіста ви знаєте?
2Як готувати пиріг з млинчиків?
3Як приготувати пиріжки з млинчиків з різними начинками?
4 Зробіть технологічну схему приготування налисників.
Комментариев нет:
Отправить комментарий