Навчання під час карантину. Завдання для групи К-85/6
Предмет Технологія приготування борошняних кондитерських виробів" Урок№80 за 18.05.20
Тема уроку " Технологія приготування вафельних трубочок" стор 173
Вафельні листи з цукрового тіста у гарячому стані згортають у трубочки. За допомогою кондитерського мішка охолоджені трубочки заповнюють кремом, збитими вершками. масляним шоколадним кремом.
Вимоги до якості:
Форма трубочки,з обох країв видно крем, вафлі з читким візерунком на поверхні, не зозстріскані, світло -коричневого кольору, консистенція суха, хрустка,смак і запах властиві
крему.
Контольні запитання:
1Як приготувати тісто для цукрових вафель?
2,Як приготувати вафельні трубочки?
3Які вимоги до якості вафельних трубочок?
Урок №81 за18.05.20 Тема уроку" Вимоги до якості виробів з вафельного тіста" стор172
1Вафельні листи погано відокремлюються від вафельниці тому,що вафельниця не зачищена, або в тісті мало емульгаторів ,або тісто затягнуте
2Вафельні листи нерівномірно забарвлені або підгорілі, тому що було надмірне обігрівання
вафельниці.
3Вафельни листи деформовані, розтріскані , тому що вафельні листи охолоджували стосиками.
4На поверхні листів немає чіткого рисунку, тому що була низька температура випікання.
Що треба зробити,щоб:
1Щоб тісто не затягувалось- треба борошно додавати поступово
2Щоб листи добре відокремлювались-зачистити і змастити поверхню вафельниці.
3Вафельні листи не були деформовані-гарячі вафельні листи охолоджувати по одному на сітці
4Вафельні листи не були не пористі-додати соди, додати води і збити тісто.
Контрольні запитання
1 Зробіть технологічну схему приготування тіста для цукрових вафель.
2Зробіть технологічну схему приготування тіста для листових вафель.
Предмет Технологія приготування борошняних кондитерських виробів" Урок№80 за 18.05.20
Тема уроку " Технологія приготування вафельних трубочок" стор 173
Вафельні листи з цукрового тіста у гарячому стані згортають у трубочки. За допомогою кондитерського мішка охолоджені трубочки заповнюють кремом, збитими вершками. масляним шоколадним кремом.
Вимоги до якості:
Форма трубочки,з обох країв видно крем, вафлі з читким візерунком на поверхні, не зозстріскані, світло -коричневого кольору, консистенція суха, хрустка,смак і запах властиві
крему.
Контольні запитання:
1Як приготувати тісто для цукрових вафель?
2,Як приготувати вафельні трубочки?
3Які вимоги до якості вафельних трубочок?
Урок №81 за18.05.20 Тема уроку" Вимоги до якості виробів з вафельного тіста" стор172
1Вафельні листи погано відокремлюються від вафельниці тому,що вафельниця не зачищена, або в тісті мало емульгаторів ,або тісто затягнуте
2Вафельні листи нерівномірно забарвлені або підгорілі, тому що було надмірне обігрівання
вафельниці.
3Вафельни листи деформовані, розтріскані , тому що вафельні листи охолоджували стосиками.
4На поверхні листів немає чіткого рисунку, тому що була низька температура випікання.
Що треба зробити,щоб:
1Щоб тісто не затягувалось- треба борошно додавати поступово
2Щоб листи добре відокремлювались-зачистити і змастити поверхню вафельниці.
3Вафельні листи не були деформовані-гарячі вафельні листи охолоджувати по одному на сітці
4Вафельні листи не були не пористі-додати соди, додати води і збити тісто.
Контрольні запитання
1 Зробіть технологічну схему приготування тіста для цукрових вафель.
2Зробіть технологічну схему приготування тіста для листових вафель.
Комментариев нет:
Отправить комментарий