понедельник, 18 мая 2020 г.

Навчання під час карантину. Завдання для групи К-85/6

Навчання під час карантину. Завдання для групи К-85/6
 Предмет Технологія приготування борошняних  кондитерських виробів" Урок№80  за 18.05.20
 Тема уроку " Технологія приготування вафельних трубочок" стор 173
Вафельні  листи з цукрового тіста  у гарячому стані згортають у трубочки. За допомогою кондитерського мішка охолоджені трубочки заповнюють кремом, збитими вершками. масляним шоколадним кремом.
 Вимоги до якості:
Форма трубочки,з обох країв видно крем, вафлі з читким  візерунком на поверхні, не зозстріскані, світло -коричневого кольору, консистенція суха, хрустка,смак і запах властиві
 крему.
 Контольні запитання:
1Як приготувати тісто для цукрових вафель?
2,Як приготувати вафельні трубочки?
3Які  вимоги до якості вафельних трубочок?

Урок №81  за18.05.20  Тема уроку" Вимоги до якості  виробів з вафельного тіста" стор172
1Вафельні листи погано  відокремлюються від вафельниці тому,що  вафельниця  не зачищена, або в тісті мало емульгаторів ,або тісто затягнуте
 2Вафельні листи нерівномірно забарвлені або підгорілі, тому що було надмірне обігрівання
вафельниці.
3Вафельни листи деформовані, розтріскані , тому що вафельні листи охолоджували стосиками.
4На поверхні листів немає чіткого рисунку, тому що була низька температура випікання.
       Що треба зробити,щоб:
1Щоб тісто не затягувалось- треба борошно додавати поступово
2Щоб листи добре відокремлювались-зачистити і змастити поверхню вафельниці.
3Вафельні листи  не були деформовані-гарячі вафельні листи  охолоджувати по одному на сітці
4Вафельні листи не  були  не пористі-додати соди, додати води і збити тісто.
 Контрольні запитання 
1 Зробіть технологічну схему приготування тіста для цукрових вафель.
2Зробіть  технологічну схему приготування тіста для листових вафель.



Комментариев нет:

Отправить комментарий