четверг, 28 мая 2020 г.

Навчання під час карантину, Завдання для групи К-85/6

Навчання під час карантину. Завдання для групи К -85/6 за 25.05
Предмет" Технологія приготування борошняних  виробів" Урок№ 88 .  Тема уроку "Технологія приготування нарізного печива" стор 178-182.
Більшу частину печива готуютьза допомогою виємок. Прикладом нарізного печива є печиво
 "Прямокутне"
 Пісочне тісто  розкачують шаром завтовшки 7-8 мм, нарізають ножем прямокутники 25х50мм.
 Випікають на сухих листах при 230-240С  протягом 8-10хв.
 Вимоги до якості: форма прямокутна, колір жовто- коричневий, консистенція крихка, смак солодкий.

Урок№89. за 25.05 Тема уроку за " Технологія приготування виємного печив а." стор178-182
Більшість печива готують за допомогою виїмок. Найчастіше використовують  виїмкки круглої форми. Деякі  види печива відрізняються за формою
Печиво"листочок."Пісочне тісто розкочують шаром 7-8мм і виїмками штампують овальні заготовки з загостреним кінцем, що нагадують форму листочка. Випікають на сухому листі при230-240С протягом 8-10 хв.
Печиво "Домашне" тісто розкочують шаром 4-5 мм, змащують яйцем, посипають горіхами і цукром , виїмками штампуююь заготовки довільної форми і випікають.
Печиво "Глаголіки"-задопомогою кондитерського мішка з зубчастим наконечником видавлюють тісто на кондитерський лист у вигляді прописної "Г".Випікають при 220-230С протягом10-12 хв.
 Печиво "Зірочка"  за допомогою кондитерського мішка видавлюють на сухий кондитерський лист у формі зірочок, на сере дину кладуть  шматок цукату або родзинку.
 Печиво "Морська хвиля"- на сухий лист видавлюють палички  завдовжки  7см. На середну
 кожної заготовки з корнетика роблять хвилясту лінію фруктової начинки і випікають при 220-
 230С
 Контрольні запитання:
 
1Зробіть технологічну схему приготування пісочного тіста
 2Як приготувати печиво "Прямокутне
 3Назвіть відміності приготування різного виємного печива.



Комментариев нет:

Отправить комментарий