Навчання під час карантину. Завдання для групи К -85/6 за 25.05
Предмет" Технологія приготування борошняних виробів" Урок№ 88 . Тема уроку "Технологія приготування нарізного печива" стор 178-182.
Більшу частину печива готуютьза допомогою виємок. Прикладом нарізного печива є печиво
"Прямокутне"
Пісочне тісто розкачують шаром завтовшки 7-8 мм, нарізають ножем прямокутники 25х50мм.
Випікають на сухих листах при 230-240С протягом 8-10хв.
Вимоги до якості: форма прямокутна, колір жовто- коричневий, консистенція крихка, смак солодкий.
Урок№89. за 25.05 Тема уроку за " Технологія приготування виємного печив а." стор178-182
Більшість печива готують за допомогою виїмок. Найчастіше використовують виїмкки круглої форми. Деякі види печива відрізняються за формою
Печиво"листочок."Пісочне тісто розкочують шаром 7-8мм і виїмками штампують овальні заготовки з загостреним кінцем, що нагадують форму листочка. Випікають на сухому листі при230-240С протягом 8-10 хв.
Печиво "Домашне" тісто розкочують шаром 4-5 мм, змащують яйцем, посипають горіхами і цукром , виїмками штампуююь заготовки довільної форми і випікають.
Печиво "Глаголіки"-задопомогою кондитерського мішка з зубчастим наконечником видавлюють тісто на кондитерський лист у вигляді прописної "Г".Випікають при 220-230С протягом10-12 хв.
Печиво "Зірочка" за допомогою кондитерського мішка видавлюють на сухий кондитерський лист у формі зірочок, на сере дину кладуть шматок цукату або родзинку.
Печиво "Морська хвиля"- на сухий лист видавлюють палички завдовжки 7см. На середну
кожної заготовки з корнетика роблять хвилясту лінію фруктової начинки і випікають при 220-
230С
Контрольні запитання:
1Зробіть технологічну схему приготування пісочного тіста
2Як приготувати печиво "Прямокутне
3Назвіть відміності приготування різного виємного печива.
Предмет" Технологія приготування борошняних виробів" Урок№ 88 . Тема уроку "Технологія приготування нарізного печива" стор 178-182.
Більшу частину печива готуютьза допомогою виємок. Прикладом нарізного печива є печиво
"Прямокутне"
Пісочне тісто розкачують шаром завтовшки 7-8 мм, нарізають ножем прямокутники 25х50мм.
Випікають на сухих листах при 230-240С протягом 8-10хв.
Вимоги до якості: форма прямокутна, колір жовто- коричневий, консистенція крихка, смак солодкий.
Урок№89. за 25.05 Тема уроку за " Технологія приготування виємного печив а." стор178-182
Більшість печива готують за допомогою виїмок. Найчастіше використовують виїмкки круглої форми. Деякі види печива відрізняються за формою
Печиво"листочок."Пісочне тісто розкочують шаром 7-8мм і виїмками штампують овальні заготовки з загостреним кінцем, що нагадують форму листочка. Випікають на сухому листі при230-240С протягом 8-10 хв.
Печиво "Домашне" тісто розкочують шаром 4-5 мм, змащують яйцем, посипають горіхами і цукром , виїмками штампуююь заготовки довільної форми і випікають.
Печиво "Глаголіки"-задопомогою кондитерського мішка з зубчастим наконечником видавлюють тісто на кондитерський лист у вигляді прописної "Г".Випікають при 220-230С протягом10-12 хв.
Печиво "Зірочка" за допомогою кондитерського мішка видавлюють на сухий кондитерський лист у формі зірочок, на сере дину кладуть шматок цукату або родзинку.
Печиво "Морська хвиля"- на сухий лист видавлюють палички завдовжки 7см. На середну
кожної заготовки з корнетика роблять хвилясту лінію фруктової начинки і випікають при 220-
230С
Контрольні запитання:
1Зробіть технологічну схему приготування пісочного тіста
2Як приготувати печиво "Прямокутне
3Назвіть відміності приготування різного виємного печива.
Комментариев нет:
Отправить комментарий