среда, 27 мая 2020 г.

Навчання під час карантину. Завдання для групи К8-5/6

Навчання під час карантину. Завдання для групи К-85/6
Предмет"Технологія борошняних кондитерських виробів" Тема уроку "Оздоблення виробів" стор 178-182.
Печиво "Листочок" - має форму листочка. змащують яйцем.
Печиво"Домашнє"  посипають подрібненими горіхами.
Печиво "Кругле" змащують яйцем і посипають крихтами.
 Печиво " Пісочно- шоколадне" - готують круглої чи квадратної форми, в тісто додають   шоколад.
 Печиво "Глаголіки"  за допомогою кондитерського мішка  надають форму букви "Г"
 Печиво "Зірочка"За допомогою кондитерського мішка виробу надають форму "зірочки" По центру  кожного печива кладуть шматочок цукату або родзинку..
 Печиво "Ромашка" формують як печиво "Зірочка" по центру кладуть шматочок шоколадного
 тіста.
 Печиво  "Морська хвиля"-за допомогою кондитерського мішка  відсажують  хвилясту лінію з тіста, на середину кожного виробу також відсаджують хвилясту лінію фруктової начинки.
 Контрольнеі запитання:
1 Як приготувати пісочне тісто?
2Вимоги до випікання пісочного тіста.
3 Назвіть вимоги до якості пісочного тіста
4 Назвіть вимоги до оздоблення виробів з пісочного тіста.

Комментариев нет:

Отправить комментарий