четверг, 26 марта 2020 г.

Навчання під час карантину.Завдання для гр. К-85/6 Предмет"Гігіена та санітарія"
Урок№8"Санітарні вимоги до виготовлення оздоблювальних напівфабрикатів" Урок за 26.03.20. Підручник" Санітарія і гігієна"стор117
До оздоблювальних  н\ф належать:помада, сиропи, креми, посипки, желе, шоколад.
Санітарні вимоги  неохідні більш суворіші, тому що після оздоблення вироби не проходять термічної обробки. Санітарні вимоги при підготовці сировини- вся сировина повина відповідати вимогам  до якості.Повторити матеріал  за 1 семестр
  1Назвіть вимоги до якості вершкового масла .
 2Назвіть вимоги до якості вершків, сметани.
3 Санітарні вимоги до обробки курячих яєць
Надайте строки зберігання окремих виробів
При якій температурі зберігають торти в холодилнику?
Назвіть терміни зберігання тортів:
1Оздоблених білковим кремом?
2                     масляним кремом?
3                    заварним кремом?
Зверніть увагу на вимоги  до інвентарю, посуду (стор 92-98)
Важливу роль відіграє дезинфекція та використання вапняних розчинів стор83. та транспортування виробів (стор101-104)
Складіть конспект за цими  питанями

         
               

Комментариев нет:

Отправить комментарий