Навчання під час карантину.Завдання для гр. К-85/6 Предмет"Гігіена та санітарія"
Урок№8"Санітарні вимоги до виготовлення оздоблювальних напівфабрикатів" Урок за 26.03.20. Підручник" Санітарія і гігієна"стор117
До оздоблювальних н\ф належать:помада, сиропи, креми, посипки, желе, шоколад.
Санітарні вимоги неохідні більш суворіші, тому що після оздоблення вироби не проходять термічної обробки. Санітарні вимоги при підготовці сировини- вся сировина повина відповідати вимогам до якості.Повторити матеріал за 1 семестр
1Назвіть вимоги до якості вершкового масла .
2Назвіть вимоги до якості вершків, сметани.
3 Санітарні вимоги до обробки курячих яєць
Надайте строки зберігання окремих виробів
При якій температурі зберігають торти в холодилнику?
Назвіть терміни зберігання тортів:
1Оздоблених білковим кремом?
2 масляним кремом?
3 заварним кремом?
Зверніть увагу на вимоги до інвентарю, посуду (стор 92-98)
Важливу роль відіграє дезинфекція та використання вапняних розчинів стор83. та транспортування виробів (стор101-104)
Складіть конспект за цими питанями
Урок№8"Санітарні вимоги до виготовлення оздоблювальних напівфабрикатів" Урок за 26.03.20. Підручник" Санітарія і гігієна"стор117
До оздоблювальних н\ф належать:помада, сиропи, креми, посипки, желе, шоколад.
Санітарні вимоги неохідні більш суворіші, тому що після оздоблення вироби не проходять термічної обробки. Санітарні вимоги при підготовці сировини- вся сировина повина відповідати вимогам до якості.Повторити матеріал за 1 семестр
1Назвіть вимоги до якості вершкового масла .
2Назвіть вимоги до якості вершків, сметани.
3 Санітарні вимоги до обробки курячих яєць
Надайте строки зберігання окремих виробів
При якій температурі зберігають торти в холодилнику?
Назвіть терміни зберігання тортів:
1Оздоблених білковим кремом?
2 масляним кремом?
3 заварним кремом?
Зверніть увагу на вимоги до інвентарю, посуду (стор 92-98)
Важливу роль відіграє дезинфекція та використання вапняних розчинів стор83. та транспортування виробів (стор101-104)
Складіть конспект за цими питанями
Комментариев нет:
Отправить комментарий