четверг, 19 марта 2020 г.

Завдання для групи К-95/6

Завдання для групи  К-95/6 за16.03.  Предмет  "Устаткування підприємств  харчування
Урок№65   Тема уроку:  "Водонагрівник ВЕ-210"
Підручник  "Устаткування підприємств громадського харчування"  автори І.П. Саєнко, Т,Д, Волошенко. Київ  " ЛДЛ"2005р. стор 252-253.
Необхідно прочитата, закоспектувати тему. Зробити малюнок на стор 253.
Контрольні запитання:
1Назвіть продуктивність ВЕ-210
2Назвіть правила експлуатації ВЕ-210

Предмет  "Організація виробництва"за16.03 Тема уроку:  "Характеристика приміщень для обслуговування відвідувачів"Урок№23
Для вивчення  теми потрібен  підручник  "Українська кухня" автор В.С. Доцяк. Львів "Оріяна-Нова"-1998. стор524-525
Прі вивчені теми зверніть увагу на призначення іулаштування приміщення,Зробіть конспект.
Контрольні запитання:
1Для чого призначений вестибюль?
2Як обладнують гардероб?
3 Яке призначення і обладнання аванзалу

Предмет "Устаткування... за17,03.2020 Урок№66 Тема уроку: "Водонагрівник електричний НЕ-1стор525-527
Прошу звернути увагу на вивчення цієї теми, тому що це устаткування широко використовується. При конспектуванні теми зверніть увагу на питання:
1Будова електронагрівника
2Як нагрівається вода в НЕ-1А.
3Як подається вода в водонагрівник?
4Для чого призначений терммосигналізатор?
5Принцип дії НЕ-1А

Предмет"Устаткування.... за18.03.2020.Урок№67 Тема уроку"Електричні марміти для перших страв"стор262-263,269.
За допомогою цього устаткування  зберігається  якість перших страв. При вивчені теми звернітьувагуна такі питання:Зробіть конспект.
1Будова мармітуМСЄСМ-3
2За допомргою чого нагрівається  марміт?
3Як регулюють температуру марміту?
 Контрольні запитання:
1Для чого призначені водонагрівники і кип'ятильники7
2Чим різняться водонагрівники ВЕ-210 І НЕ-1а?
3 Призначення марміту МСЄСМ-3?

Предмет"Устаткування.. за20.03.2020. Урок№68  Тема уроку " Електричні марміти для других страв"стор263-264Зробіть конспект.
За допомогою цього устаткування зберігається якість других страв.Зробіть малюнок марміту
МСЕСМ-50 Стор264.
При вивчені теми зверніть увагу на такі питання:
1Будова марміту
2В чому зберігають страви у марміті?
3За рахунок чого нагрівають марміти?
4За рахунок чого підтримується рівень води у мармітах?
5Захист ТЕНів від  "сухого ходу"
6Будова теплової шафи марміта.

Предмет "Організація виробництва" підручник "Українська кухня"( Див. урок№23 від16.03) Урок№24 за18.03.2020.
Тема уроку "Склад торгівельних приміщень"
При вивчені теми зверніть увагу на такі питання:
1Які види буфетів є в підприємствах?
2Надайте характеристику основному буфету.
3ЯК працює кавовий буфет?
4Як організують буфет-хліборізку
.5 Організація роботи сервізної
6Організація роботи мийної столового посуду

Предмет "Організація виробництва" Урок№25  тема уроку"Устаткування та оформлення залів"
Підручник"Українська кухня" стор526-529 Урок за18.03
При вивчені теми складіть конспект,зверніть увагу на такі питання:
1Вимоги до сучасного інтер'єру залів
2Які матерали використовують?
3Вимоги  до безпеки споживачів
4Вимоги до освітлення.
5Вимоги до меблів
:6Вимоги до обладнання барів.

.







.



Комментариев нет:

Отправить комментарий