Навчання під час карантину. Завдання для групи К-915/16 ,предмет" Гігієна та санітарія" стор(39-45)Урок№2 .Тема "загальна характеристика мікроорганізмів".
До мікроорганізмів належать бактерії,грибки,дріжджі,найпростіші, віруси. Віруси-мікроскопічні істоти ..які можна спостерігатичерез електронний мікроскоп. Вони бувають різної форми .Головна відмінність вірусів від інших міккробів,що вони розмножуються тільки в живому організмі. Віруси можуть вражати і рослини і тварин. Вони викликають такі інфекційні захворювання як грип,кір,.натуральна віспа,сказ. Вірус COVID-19 зберігається на алюмінієвих поверхнях-2доби,на картоних-1 добу,керамічних-5 діб, дерев'яних-4доби металевих-5діб,нержавіючих-2-3 доби. Зараз необхідно дезинфікувати всі предмети,які заносять до дому з вулиці, з магазину. з ринку.
При вивчені теми зверніть увагу:
1Які види бактерій існують
2Будова бактерії.
3Хімічний склад бактерії.
4Яке значення мають дріжджі.
Предмет" Устаткування підприємств харчуванн Урок№8 Тема уроку" Машини для замісу і збивання продуктів"стор(102-103Пр)Урок за30.03.20
Машина збивальна ШМВ-20.
Призначена для збивання кремів, яєчно-цукрової, .білкової суміші, вершків.Комплектується
трьома збивачками: прутковою для кремів білкових, вершкових, мусів,плоскорешітчастою-для масляних кремів, замкнута- для замішування тіста.
Контрольні запитання
1 Правила експлуотації машини
2Безпека праці при роботі на машині
Урок №9 Тема уроку"ЛПР№2 .Машини для замісі тіста і збивання продуктів"Урок за 30.03.20.,
Завдання№1 Вивчити будову, правила експлуатації, безпеку праці при роботі машини Прима"
Завдання№2 Вивчити будову, правила експлуатації, безпеку праці прироботі ШМВ-20..
До мікроорганізмів належать бактерії,грибки,дріжджі,найпростіші, віруси. Віруси-мікроскопічні істоти ..які можна спостерігатичерез електронний мікроскоп. Вони бувають різної форми .Головна відмінність вірусів від інших міккробів,що вони розмножуються тільки в живому організмі. Віруси можуть вражати і рослини і тварин. Вони викликають такі інфекційні захворювання як грип,кір,.натуральна віспа,сказ. Вірус COVID-19 зберігається на алюмінієвих поверхнях-2доби,на картоних-1 добу,керамічних-5 діб, дерев'яних-4доби металевих-5діб,нержавіючих-2-3 доби. Зараз необхідно дезинфікувати всі предмети,які заносять до дому з вулиці, з магазину. з ринку.
При вивчені теми зверніть увагу:
1Які види бактерій існують
2Будова бактерії.
3Хімічний склад бактерії.
4Яке значення мають дріжджі.
Предмет" Устаткування підприємств харчуванн Урок№8 Тема уроку" Машини для замісу і збивання продуктів"стор(102-103Пр)Урок за30.03.20
Машина збивальна ШМВ-20.
Призначена для збивання кремів, яєчно-цукрової, .білкової суміші, вершків.Комплектується
трьома збивачками: прутковою для кремів білкових, вершкових, мусів,плоскорешітчастою-для масляних кремів, замкнута- для замішування тіста.
Контрольні запитання
1 Правила експлуотації машини
2Безпека праці при роботі на машині
Урок №9 Тема уроку"ЛПР№2 .Машини для замісі тіста і збивання продуктів"Урок за 30.03.20.,
Завдання№1 Вивчити будову, правила експлуатації, безпеку праці при роботі машини Прима"
Завдання№2 Вивчити будову, правила експлуатації, безпеку праці прироботі ШМВ-20..
Комментариев нет:
Отправить комментарий