четверг, 19 марта 2020 г.

Навчання під час карантину! Гр. К-7 3\4, завдання на 16.03.2020


Предмет  "ФІЗІОЛОГІЯ ХАРЧУВАННЯ" 

Урок№17. Підручник О.М  Олійник "Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування"стор34-35

Тема"Дієтичне харчування,характеристика основних дієт"

Прочитайте,законспектуйте тему.

Контрольні запитання:

1Яке харчування називають лікувальним?
2Назвіть види щадних режимів.
3Які вимоги до лікувального харчування?
4Охарактеризуйте хімічний щадний режим.
5Коли використовують механічний щадний режим?

Урок№18 Тема"Раціони лікувально-профілактичного харчування" -можна користуватися підручником "Українська кухня". Доцяк В.С. Оріяна-Нова"-1998р. стор501-508.
Прочитайте, зверніть увагу на використання однієї страви на різні дієти. Чим ви можете це пояснити?
Контрольні запитання:
1Назвіть особливості приготування  перших страв  на дієту №1.
2Як готують другі дієтичні страви з м'яса?
3Складіть технологічну схему приготування супу молочного з гарбузом.
4Як готують і подають  желе технологічну схему приготування з кефіру?
5Складіть технологічну схему приготування рибої бабки.

Урок№19 Залік.  Завдання: Підготувати реферат  за обраною темою:
1Поняття та закони раціонального харчування
2Структура харчового раціону
3Фізі'ологічні основи режиму харчування
4Раціональне харчування дітей і підлітків
5Раціональне харчування спортсменів.
6Характеристика дієт лікувального харчування.
7складання раціонів лікувального харчування.
:
1
::

Комментариев нет:

Отправить комментарий