Предмет "ФІЗІОЛОГІЯ ХАРЧУВАННЯ"
Урок№17. Підручник О.М Олійник "Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування"стор34-35
Тема"Дієтичне харчування,характеристика основних дієт"
Прочитайте,законспектуйте тему.
Контрольні запитання:
1Яке харчування називають лікувальним?
2Назвіть види щадних режимів.
3Які вимоги до лікувального харчування?
4Охарактеризуйте хімічний щадний режим.
5Коли використовують механічний щадний режим?
Урок№18 Тема"Раціони лікувально-профілактичного харчування" -можна користуватися підручником "Українська кухня". Доцяк В.С. Оріяна-Нова"-1998р. стор501-508.
Прочитайте, зверніть увагу на використання однієї страви на різні дієти. Чим ви можете це пояснити?
Контрольні запитання:
1Назвіть особливості приготування перших страв на дієту №1.
2Як готують другі дієтичні страви з м'яса?
3Складіть технологічну схему приготування супу молочного з гарбузом.
4Як готують і подають желе технологічну схему приготування з кефіру?
5Складіть технологічну схему приготування рибої бабки.
Урок№19 Залік. Завдання: Підготувати реферат за обраною темою:
1Поняття та закони раціонального харчування
2Структура харчового раціону
3Фізі'ологічні основи режиму харчування
4Раціональне харчування дітей і підлітків
5Раціональне харчування спортсменів.
6Характеристика дієт лікувального харчування.
7складання раціонів лікувального харчування.
:
1
::
Комментариев нет:
Отправить комментарий