четверг, 19 марта 2020 г.

Навчання під час карантину! Гр. К - 8-5/6, завдання на 16.03.2020 р.


Предмет  "Гігієна  і санітарія".

Тема"Глистяні захворювання та їх профілактика".

підручник  "Онови фізіології. санітарії та гігієни харчування" стор.56-57. Прочитайте та законспектуйте.

Контрольні запитання за  темою:

1 Назвіть причини глистових захворювань.
2Які джерела проникнення глистів  в організм  людини?
3Назвіть заходи профілактики  глистових захворювань.

Предмет  "Технологія борошняних виробів" 
Урок№37

Тема  "Технологія приготування крему з сметани" 
Підручник "Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів"( Г.Т Зайцева, Т.М. Горпинко) стор239

Контрольні запитання:

1Чому сметана не збивається до потрібного об'єму?
2Сметаний крем слабкої консистенції, чому?
3Як додають желатин до вершкового крему?
4Назвіть санітарні вимоги для приготування кремів.
5Як можна подовжити термін  придатності крему?

Урок№38  Тема:  "Санітарні вимоги до використання вершкового крему."

 Підручник  стор238,227-229  , вивчить матеріал

 контрольні запитання:

1При якій  температурі зберігається крем?
2Назвіть строки реалізації вершкового крему?
3Як обробляють кондитерські мішки?
4назвіть санітарні вимоги до інвентарю.
5Назвіть санітарні  вимоги до прибирання виробничих приміщень

10 комментариев: