НАВЧАННЯ НА КАРАНТИНІ ДЛЯ ГР К-915/16
Предмет "Устаткування підприємств " Підручник Н.П.Саєнко Т.Д. Волошенко "Устаткування підприємств громадського харчування" Київ "ЛДЛ"2005.
ЕСЛИ НЕТ УЧЕБНИКА- " СКАЧАЙТЕ
Урок №1 "Технічне оснащення підприємств харчування"Урок за 23.03.20 Урок повторення.
тему вивчали в першому семестрі. стор3-4 або конспект
Урок №2 за24.03.20 Тема урока "Загальні відомості про кухоні машини" Урок повторення стор36-37, конспект
Урок№3" Урок за 24.03.20 "Універсальні кухонні машини". Урок повторення. стор.41-46, конспект
Урок№4, ЛПР№1 Тема: " Універсальні кухоні машини" За24.03.20.
Завдання №1Привід П-2 .Визначи склад змінних механізмів та їх призначення.
№2Привід ПУ-0 Визначити склад змінних механізмів , їх призначення
Предмет "Організація виробництва" Урок1 За 24.03.20 Тема уроку: "Кваліфікаційні вимоги до працівників"
Урок-повторення, конспект за 1 семестр.
Урок №2 Тема уроку: Урок за24.03. 20."Класифікація закладів ресторанного господарства" -урок повторення. Конспект за 1 семестр
Предмет "Гігієна та санітарія" Урок №1 за 24.03.20. Тема уроку: "Вступ. Значення предету для майбутніх працівників" Урок -повторення. Конспект за 1 семестр.
Предмет:"Устаткування підприємств харчування" Урок №5 за 25.03.20 ЛПР№1(продовження)див . ЛПР№1 за24.03
Предмет"Устаткування підприєств Урок№6. Написати доповідь на тему: "Ваговимірювальне устаткування"(за допомогою Интернету)
Предмет "Організація виробництва" Урок№3 Тема уроку"Характеристика ресторанів" за 25.03.20.-повторення за 1 семестр Конспект.
Урок№4 Тема " Характеристика їдалень і кафе" Урок За 25.03.20. Урок повторення,конспект
Урок№5 Тема "Характеристика підприємств швидкого обслуговування"- урок повторення Конспект
Предмет"Облік, калькуляція і звітність" Урок№1 Тема"Господарський облік в закладах ресторанного господарства" урок за 25.03.20. Урок повторення. Конспект
Предмет "Устаткування підприємств " Підручник Н.П.Саєнко Т.Д. Волошенко "Устаткування підприємств громадського харчування" Київ "ЛДЛ"2005.
ЕСЛИ НЕТ УЧЕБНИКА- " СКАЧАЙТЕ
Урок №1 "Технічне оснащення підприємств харчування"Урок за 23.03.20 Урок повторення.
тему вивчали в першому семестрі. стор3-4 або конспект
Урок №2 за24.03.20 Тема урока "Загальні відомості про кухоні машини" Урок повторення стор36-37, конспект
Урок№3" Урок за 24.03.20 "Універсальні кухонні машини". Урок повторення. стор.41-46, конспект
Урок№4, ЛПР№1 Тема: " Універсальні кухоні машини" За24.03.20.
Завдання №1Привід П-2 .Визначи склад змінних механізмів та їх призначення.
№2Привід ПУ-0 Визначити склад змінних механізмів , їх призначення
Предмет "Організація виробництва" Урок1 За 24.03.20 Тема уроку: "Кваліфікаційні вимоги до працівників"
Урок-повторення, конспект за 1 семестр.
Урок №2 Тема уроку: Урок за24.03. 20."Класифікація закладів ресторанного господарства" -урок повторення. Конспект за 1 семестр
Предмет "Гігієна та санітарія" Урок №1 за 24.03.20. Тема уроку: "Вступ. Значення предету для майбутніх працівників" Урок -повторення. Конспект за 1 семестр.
Предмет:"Устаткування підприємств харчування" Урок №5 за 25.03.20 ЛПР№1(продовження)див . ЛПР№1 за24.03
Предмет"Устаткування підприєств Урок№6. Написати доповідь на тему: "Ваговимірювальне устаткування"(за допомогою Интернету)
Предмет "Організація виробництва" Урок№3 Тема уроку"Характеристика ресторанів" за 25.03.20.-повторення за 1 семестр Конспект.
Урок№4 Тема " Характеристика їдалень і кафе" Урок За 25.03.20. Урок повторення,конспект
Урок№5 Тема "Характеристика підприємств швидкого обслуговування"- урок повторення Конспект
Предмет"Облік, калькуляція і звітність" Урок№1 Тема"Господарський облік в закладах ресторанного господарства" урок за 25.03.20. Урок повторення. Конспект
Комментариев нет:
Отправить комментарий