вторник, 24 марта 2020 г.

завдання для гр К-915/16

НАВЧАННЯ НА КАРАНТИНІ ДЛЯ ГР К-915/16
Предмет  "Устаткування підприємств "  Підручник Н.П.Саєнко Т.Д. Волошенко "Устаткування підприємств громадського харчування" Київ "ЛДЛ"2005.
ЕСЛИ НЕТ УЧЕБНИКА- " СКАЧАЙТЕ
Урок №1 "Технічне оснащення підприємств харчування"Урок за 23.03.20 Урок повторення.
тему вивчали в першому семестрі. стор3-4 або конспект
Урок №2 за24.03.20 Тема урока "Загальні відомості про кухоні машини" Урок повторення стор36-37, конспект
Урок№3"    Урок за 24.03.20  "Універсальні кухонні машини". Урок повторення. стор.41-46, конспект
Урок№4, ЛПР№1  Тема: " Універсальні кухоні  машини" За24.03.20.
Завдання №1Привід П-2 .Визначи склад змінних механізмів та їх призначення.
                №2Привід ПУ-0 Визначити склад змінних механізмів , їх призначення

Предмет "Організація виробництва" Урок1 За 24.03.20 Тема уроку: "Кваліфікаційні вимоги до працівників"
Урок-повторення, конспект за 1 семестр.
Урок №2  Тема уроку:  Урок за24.03. 20."Класифікація закладів ресторанного господарства" -урок повторення. Конспект за  1 семестр
Предмет "Гігієна та санітарія" Урок №1  за 24.03.20. Тема уроку: "Вступ. Значення предету для майбутніх працівників" Урок -повторення. Конспект за 1 семестр.


Предмет:"Устаткування підприємств харчування" Урок №5  за 25.03.20 ЛПР№1(продовження)див . ЛПР№1 за24.03
Предмет"Устаткування підприєств Урок№6. Написати  доповідь на тему:       "Ваговимірювальне устаткування"(за допомогою Интернету)

Предмет "Організація виробництва" Урок№3 Тема уроку"Характеристика ресторанів" за 25.03.20.-повторення  за 1 семестр Конспект.
 Урок№4 Тема " Характеристика їдалень і кафе" Урок За 25.03.20.  Урок повторення,конспект
Урок№5 Тема  "Характеристика підприємств швидкого обслуговування"- урок повторення Конспект

Предмет"Облік, калькуляція і звітність" Урок№1  Тема"Господарський облік в закладах ресторанного  господарства" урок за 25.03.20. Урок повторення.  Конспект

Комментариев нет:

Отправить комментарий