воскресенье, 22 марта 2020 г.

Завдання для гр К-73/4 Предмет"Організація  виробництва"Урок№5.За 17.03.20.Тема "Форми методи і правила обслуговування"
Основною формою обслуговуванняв підприємствах харчування є самообслуговування.
Застосовують  абонементну оплату,абонементну оплату,оплату після прийому їжі.При вивчені теми використовуйте підручник  "Українська кухня стор542-545
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ НА ПИТАННЯ:
1Які види оплат иснують при самообслуговуванні?
2Надайте характеристику способам оплат.
3Які способи оплати в ресторані?
4Як проводять оплату при"  шведському столі"?
5Як проводять оплату при індивідуальному і бригадному обслуговуванні?

Урок№6, урок№7 17.03 20 Тема"характеристика  видів сервіруввання столів"
Сервірування столів буває попереднім і додатковим .Попереднє сервіруванняпроводять до сніданку, обіду, вечері, до банкету.
 Вивчить тему за підручником  " Українська кухня" стор 541-543
Надайте відповіді на запитання:
:1Які тарілки і прибори використовують присервируванні стола до сніданку?
2В якому порядку сервірують сті л до сніданку?
3Як сервірують стіл до обіду?
4Які тарілки і прибори авикористовують?
5Які правила сервирування столів для банкетів?.
Зробіть малюнки сервірування столів(стор156-157)



Комментариев нет:

Отправить комментарий