Завдання для гр К-73/4 Предмет"Організація виробництва"Урок№5.За 17.03.20.Тема "Форми методи і правила обслуговування"
Основною формою обслуговуванняв підприємствах харчування є самообслуговування.
Застосовують абонементну оплату,абонементну оплату,оплату після прийому їжі.При вивчені теми використовуйте підручник "Українська кухня стор542-545
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ НА ПИТАННЯ:
1Які види оплат иснують при самообслуговуванні?
2Надайте характеристику способам оплат.
3Які способи оплати в ресторані?
4Як проводять оплату при" шведському столі"?
5Як проводять оплату при індивідуальному і бригадному обслуговуванні?
Урок№6, урок№7 17.03 20 Тема"характеристика видів сервіруввання столів"
Сервірування столів буває попереднім і додатковим .Попереднє сервіруванняпроводять до сніданку, обіду, вечері, до банкету.
Вивчить тему за підручником " Українська кухня" стор 541-543
Надайте відповіді на запитання:
:1Які тарілки і прибори використовують присервируванні стола до сніданку?
2В якому порядку сервірують сті л до сніданку?
3Як сервірують стіл до обіду?
4Які тарілки і прибори авикористовують?
5Які правила сервирування столів для банкетів?.
Зробіть малюнки сервірування столів(стор156-157)
Основною формою обслуговуванняв підприємствах харчування є самообслуговування.
Застосовують абонементну оплату,абонементну оплату,оплату після прийому їжі.При вивчені теми використовуйте підручник "Українська кухня стор542-545
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ НА ПИТАННЯ:
1Які види оплат иснують при самообслуговуванні?
2Надайте характеристику способам оплат.
3Які способи оплати в ресторані?
4Як проводять оплату при" шведському столі"?
5Як проводять оплату при індивідуальному і бригадному обслуговуванні?
Урок№6, урок№7 17.03 20 Тема"характеристика видів сервіруввання столів"
Сервірування столів буває попереднім і додатковим .Попереднє сервіруванняпроводять до сніданку, обіду, вечері, до банкету.
Вивчить тему за підручником " Українська кухня" стор 541-543
Надайте відповіді на запитання:
:1Які тарілки і прибори використовують присервируванні стола до сніданку?
2В якому порядку сервірують сті л до сніданку?
3Як сервірують стіл до обіду?
4Які тарілки і прибори авикористовують?
5Які правила сервирування столів для банкетів?.
Зробіть малюнки сервірування столів(стор156-157)
Комментариев нет:
Отправить комментарий