Навчання під час карантину. Завдання для групи К -85/6 Урок№13
Предмет " Организація виробництва" Урок за 01. 06 Тема уроку " Проведення бракеражу"дивиться урок для групи К-95/6 за 07.0420
Урок за 01.06.20 урок №14 " Організація робочих місць для приготування начинок і фаршів" дивиться урок для групи К-915/16 за 07.04.20
Урок за 01.06 Урок №15 "Організація робочих місць для приготування сиропів і помадок" дивиться урок 07.04.20 для групи К-915/16.
Урок за 03.06 20 Урок №16 "Організація робочих місць для приготування масляного крему" Дивиться урок для групи К-915/16 за 07 .04.20
Урок №17 за 03.06 урок №18 за 04.06 Тема уроку : "Організація робочих місць для приготування дріжджового тіста" дивиться урок для групи К-915\16 за14.04.20
Урок №19-20 за 04.06.20 Урок залік. Дивиться урок для групи К-915\16 за14.04.20
Предмет " Организація виробництва" Урок за 01. 06 Тема уроку " Проведення бракеражу"дивиться урок для групи К-95/6 за 07.0420
Урок за 01.06.20 урок №14 " Організація робочих місць для приготування начинок і фаршів" дивиться урок для групи К-915/16 за 07.04.20
Урок за 01.06 Урок №15 "Організація робочих місць для приготування сиропів і помадок" дивиться урок 07.04.20 для групи К-915/16.
Урок за 03.06 20 Урок №16 "Організація робочих місць для приготування масляного крему" Дивиться урок для групи К-915/16 за 07 .04.20
Урок №17 за 03.06 урок №18 за 04.06 Тема уроку : "Організація робочих місць для приготування дріжджового тіста" дивиться урок для групи К-915\16 за14.04.20
Урок №19-20 за 04.06.20 Урок залік. Дивиться урок для групи К-915\16 за14.04.20
Комментариев нет:
Отправить комментарий